Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Giel Beelen boeken

Giel Beelen boeken

Giel Beelen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Giel Beelen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Giel Beelen was er vroeg bij. Al op 8-jarige leeftijd wil hij bij de radio en die droom wordt drie jaar later verwezenlijkt als hij bij de lokale radiozender aan de slag mag. Vervolgens werkt hij als radiotechnicus bij onder andere Noordzee FM, Classic FM en Radio 10. Via New Dance Radio belandt hij later in de nacht van radio 3FM. Daar presenteert hij programma’s als Beelen voor je Bek, de Dopeshow, Nachtegiel, De Feestcommissie en Giel Hier.

Giel Beelen boeken voor een evenement

Giel Beelen is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Giel Beelen. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Giel Beelen

Naast het presenteren werkt Giel ook achter de schermen bij 3FM, onder andere bij het 3FM nieuws, 3FM internet en Stenders in de middag. Door Giels voorliefde voor spraakmakende, eerlijke radio verslijt hij heel wat omroepen.

In september 2003 neemt Giel afscheid van zijn geliefde nachtzendtijd en maakt hij van maandag tot en met donderdag het spitsprogramma GiGaGiel en op vrijdag Hard en Giel bij de NPS op 3FM.

Als in 2004 de verschuivingen van de deejays ervoor zorgen dat er weer een plekje komt bij de VARA in de ochtend op 3FM grijpt Giel deze kans. Sindsdien is ‘GIEL’ is elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur te horen op 3FM en voor de echte liefhebbers is ‘Nachtegiel’ iedere zaterdag van 01:00 tot 04:00 uur beluisteren.

In oktober 2007 tekende hij opnieuw een contract bij de VARA dat afloopt in 2010. De bedoeling is dat hij tot die tijd voor de VARA op 3FM te horen zal zijn in de ochtend van 6 tot 9 uur, sinds september 2008 is dit veranderd van 6 tot 10 uur.

Giel heeft in 2013 wederom deelgenomen aan Het Glazen Huis alwaar astronaut Andre Kuipers op de laatste dag als “slaapgast” geweest is.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button