Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Froukje de Both boeken

Froukje de Both boeken

Froukje de Both boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Froukje de Both of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Froukje de Both (Amsterdam, 20 april 1972) is een Nederlands actrice, televisie- en radiopresentatrice en diskjockey.

Froukje speelde vanaf 1997 de rol van Mariëtte in Goudkust. Ze werd in 1999 verkozen tot ‘TVBabe of the Year’. In 2001 verscheen ze in de Playboy.

Vanaf mei 2002 presenteert ze vrijdagavonds samen met Niels Hoogland het radioprogramma Niels & Froukje op Radio 538. In maart 2005 werd haar contract hier met drie jaar verlengd; de eerste keer dat een vrouwelijke diskjockey een langdurig contract bij een commerciële radiozender kreeg. In deze maand begon ze tevens met een nieuw radioprogramma: D’r uit met Froukje en Jens. Dit programma, dat ze met Jens Timmermans presenteerde, werd zondagsochtends van 8 tot 12 uur uitgezonden. Het vroege uitzendtijdstip bleek lastig voor Froukje, waardoor ze besloot uit het programma te stappen. Vanaf januari 2006 presenteert Timmermans het programma alleen.

Froukje presenteerde vanaf de zomer tot eind oktober 2005 bij Talpa het dagelijkse programma Thuis. Het programma werd stopgezet vanwege tegenvallende kijkcijfers.

In 2006 deed Froukje mee aan het televisieprogramma Dancing on Ice op RTL 4, waarin ze samen met haar schaatspartner Vitalyi mee deed in de strijd. Ze werd uitgeschakeld in de finale.

In het voorjaar van 2007 werd het programma Wie Wordt de Man van Froukje? uitgezonden op RTL 4, waarin Froukje op zoek ging naar de man van haar dromen. Martijn Krabbé presenteerde het programma. Uiteindelijk kreeg Froukje geen relatie met de winnende man van het programma, Alexander.

Op 21 mei 2008 werd bekend dat Froukje drie maanden zwanger is van haar vriend, de negen jaar jongere Jeroen te Rehorst.

Momenteel is Froukje presentatrice van de voor- en nabeschouwing van RTL GP, het programma dat verslag doet van de Formule I. Na de zomer zal Froukje de Both presentatrice worden van de TV Makelaar samen met Sybrand Niessen. Ze neemt het stokje over van Marilou Le Grand, die het programma voorheen presenteerde.

In oktober 2007 wint de Both twee maal de prijs ‘het lelijk ding’ voor slechtste presentatrice, een verkiezing georganiseerd door Veronica. Ze wint de prijzen voor slechtste radioprogramma en slechtste radiopresentatrice.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button