Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Fred van Leer boeken

Fred van Leer boeken

Fred van Leer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Fred van Leer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Vanaf zijn 25e is Fred werkzaam als stylist. Fred verzorgt voor vele artiesten, TV programma’s, tijdschriften en presentatoren de styling. Zijn werkzaamheden en persoonlijkheid blijven niet onopgemerkt door de media. Sinds 2009 wordt hij regelmatig gevraagd om aan diverse TV programma’s mee te werken.

Zo geeft hij regelmatig als deskundige zijn mening in RTL Boulevard. Werkt hij mee aan X-Factor I en II. Hij is de kledingstylist van het eerste seizoen van Dames in de Dop. Fred werkt ook weer mee aan het derde seizoen van de succesvolle serie, dit keer als docent. Het meest recente programma waar Fred aan werkt is Hollands next topmodel. Hierin vervult hij de rol van coach voor de modellen.

Fred is een veelzijdige stylist die graag elke opdracht vanuit een ander perspectief benadert. Vanwege zijn achtergrond en ervaring kan hij zich dan ook in elke opdracht inleven. Fred verzorgt workshops op locatie, geeft advies en is op aanvraag personal shopper.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button