Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Frank Lammers boeken

Frank Lammers boeken

Frank Lammers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Frank Lammers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

In 1995 studeerde Lammers af aan de toneelschool van Amsterdam, waarna hij in 1998 de korte film Kort Rotterdams: Temper, Temper schreef en regisseerde. In deze film speelden zijn goede vriend Fedja van Huêt en de toen nog onbekende Halina Reijn en Monic Hendrickx. Lammers maakte in datzelfde jaar zijn debuut in de Route 2000-film Fl 19,99 in een korte rol als dakloze. In 2000 kreeg hij een grotere rol in de film Wilde Mossels. Tijdens het draaien raakte Lammers goed bevriend met regisseur Erik de Bruyn en acteur Fedja van Huêt.

Lammers bouwde verder aan een carrière als filmacteur met als uitschieters De Enclave, waarvoor hij een Gouden Beeld ontving voor zijn rol van Bosko, en De dominee, waarin hij de rol van kickbokser Adri speelde.

Lammers ontwikkelde zich tot een duizendpoot en is onder meer te zien op het toneel, in reclamefilms, televisieseries en korte films. Zo kwam hij vanaf 2006 veelvuldig voor in sketches van Koppensnellers als Guus uit Goes, politieagent van Aruba (met betrekking tot de zaak-Natalee Holloway) en Edwin de Roy van Zuydewijn. In 2006 kreeg Lammers een Gouden Kalf voor zijn hoofdrol in Nachtrit.

Sinds november 2007 speelt hij de rol van Tom in roadmusical Route 66, naast onder meer Juda Goslinga, Loes Haverkort, Alexandra Alphenaar, Rick Nicolet en Martin van der Starre/Jim de Groot. Van 2008 tot en met 2011 was Lammers cultuurgezant van festival de Brabantse Dag in Heeze.

Lammers regisseerde in 2010 de theatervoorstelling Koper van de Limburgse band Rowwen Hèze en popjournalist Leon Verdonschot.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button