Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Francesca Vanthielen boeken

Francesca Vanthielen boeken

Francesca Vanthielen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Francesca Vanthielen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Francesca Vanthielen is geboren op 24 december 1972 te Eeklo. Francesca Vanthielen behaalde een licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven en heeft een Postgraduate Acting van de Mountview Theatre School in Londen. Francesca Vanthielen is begonnen bij radio Tam Tam op de BRT3.
Sinds 1989 werkt Francesca Vanthielen voor de commerciële zender VTM, eerst 4 jaar als presentatrice van de ‘Super 50‘ samen met Koen Wauters, en nu is Francesca Vanthielen regelmatig te zien als omroepster. Het heeft lang geduurd, maar Francesca Vanthielen heeft voortaan ook haar eigen programma, ‘Zonder woorden‘ is eigenlijk de Vlaamse versie van het bekende spelletje ‘Hints‘ waarin enkele bekende Vlamingen begrippen moeten uitbeelden zonder natuurlijk iets te zeggen.

Eén van de passies van Francesca is reizen. Het programma ‘Go 2‘ kwam dan ook als een geschenk uit de hemel voor haar, de wereld rondreizen, reportages maken en dit in gezelschap van haar vriend Karl Symons. Zo heeft Francesca Vanthielen trouwens enkele jaren geleden ook nog een talkshow gepresenteerd met haar ex-vriend..

Francesca Vanthielen houdt van Thaïs eten, ze kookt dan ook graag, lezen en film zijn andere hobby‘s. Trouwens over film gesproken, Francesca Vanthielen heeft al meermaals in films meegespeeld, zoals de films “Boys” en “Licht”.

Francesca Vanthielen ging in 1999 zelfs terug naar school om professionele acteerlessen te volgen en dit in Londen! Daar logeerde ze bij filmregisseur Jan Verheyen. Nadien ging Francesca Vanthielen aan de slag als presentatrice bij Q-music, en samen met haar Limburgse collega Gerty Christoffels presenteerde Francesca Vanthielen het programma “Rijker dan je denkt”. Hier konden Vlamingen hun schatten thuis laten schatten. In het najaar van 2004 kreeg Francesca Vanthielen een nieuw programma : De Werf.

Tegenwoordig concentreert Francesca Vanthielen zich ook volop op haar acteercarrière. Zo had Francesca Vanthielen een gastrol in Wittekerke als modeontwerpster “Phaedra”. In 2004 schitterde Francesca Vanthielen aan de zijde van Herbert Flack in de verfilming van de boeken van misdaadauteur Pieter Aspe. Francesca Vanthielen is druk bezig geweest met de opnames van de 2e Aspe reeks, en ook met het tweede seizoen van “De Werf”.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button