Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Fons de Poel boeken

Fons de Poel boeken

Fons de Poel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Fons de Poel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Fons de Poel is meer dan een kwart eeuw actief in actuele journalistiek op televisie. Hij was achtereenvolgens hoofdredacteur en presentator van programma’s als Brandpunt, Reporter en Netwerk. Op dit moment maakt hij voor de KRO-televisie uitzendingen van het biografieënprogramma Profiel. Daarnaast was hij presentator, interviewer en producent van “Zondagavond Laat”, een programma waarin hij met enige regelmaat mensen uit het nieuws naar huis rijdt. Tevens maakt hij als zelfstandig producent talrijke documentaires. Voor de zender Het Gesprek leidde Fons de Poel wekelijks “Het Gesprek op Zondag”, actueel discussieprogramma met gasten uit politiek en journalistiek. Momenteel is Fons één van de presentatoren van het goed bekeken KRO-programma ‘Brandpunt’ dat sinds september 2010 weer terug is op televisie.

KRO’s Brandpunt en Reporter

Fons de Poel begon zijn journalistieke loopbaan in de lokale journalistiek in Nijmegen, achtereenvolgens bij het Nijmeegs Dagblad en ‘De Gelderlander’. Na een aantal jaren als schrijvend journalist werd hij verslaggever bij KRO’s actualiteitenrubriek ‘Brandpunt’. Voor deze rubriek bereisde hij als internationaal verslaggever de hele wereld. Bij ‘Brandpunt Politiek Café’ kwam hij als presentator prominenter in beeld. Vervolgens maakte hij een serie programma’s onder de titel ‘De Afrekening’. Daarna was hij oprichter, eindredacteur en presentator van het veelbesproken programma ‘Reporter’, een rubriek die zich onderscheidde met nieuwswaardige onderzoeksjournalistiek.

Documentaires en portretten

Tot zijn televisie-oeuvre behoort ook de serie ‘Het gevoel van de Poel’, een documentairereeks die hij bedacht over het menselijk gedrag. Daarna was hij bedenker en gastheer van ‘Home Sweet Home’, waarin hij psychologische portretten van bekende Nederlanders neerzette. Zijn jarenlange ervaring als eindredacteur en presentator hebben eraan bijgedragen dat hij behoort tot de top van de TV-journalistiek in Nederland.

Dagvoorzitter, interviewer of discussieleider

Fons de Poel is een ervaren dagvoorzitter en discussieleider tijdens symposia en congressen. Hij denkt graag mee over de formule van bijeenkomsten en geldt als een scherpzinnig moderator.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button