Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Floortje Dessing boeken

Floortje Dessing boeken

Floortje Dessing boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Floortje Dessing of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Reisgoeroe Floortje Dessing reist al jarenlang de wereld over voor haar avontuurlijke reisprogramma’s. Nu blijft ze even in Nederland en is ze te zien met ‘Floortje Blijft Hier’, waarin ze op zoek gaat naar inspirerende verhalen over veerkracht en zelfredzaamheid.

Floortje Dessing boeken voor een evenement

Floortje Dessing is onder andere te boeken als inspirerend spreker, en als presentatrice voor bedrijfsevenementen of seminars met een maatschappelijke achtergrond. Haar reizen bieden genoeg stof voor boeiende en motiverende verhalen. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Floortje Dessing. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Floortje Dessing

Floortje Dessing presenteerde onder andere Yorin Travel en RTL Travel, en was bij BNN acht jaar lang het gezicht van ‘3 op Reis’. Daarna maakt ze haar tweedelige docu-serie ‘Floortje terug naar Syrië’ en het veelbekeken programma ‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld’. In de serie ‘Floortje en de Ambassadeurs’ krijgt ze exclusieve toegang tot Nederlandse ambassades in verschillende landen.

In 2016 wint de presentatrice met ‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld’ de Gouden Televizier-Ring en in 2017 wordt ze uitgeroepen tot Omroepvrouw van het Jaar.

Naast haar reisprogramma’s is Floortje Dessing ook actief met haar boetiek Nukuhiva. Hier wordt uitsluitend Fair Trade-kleding verkocht. Met Guido Keff heeft Floortje de uitgeverij Keff & Dessing Publishing, waarmee ze verschillende boeken heeft gepubliceerd. Zo schreef ze 25 Wereldroutes die je gedaan moet hebben, 100 Wereldplekken die je gezien moet hebben en 365 Dagen onderweg. Bovendien zet de reislustige presentatrice zich in voor de klimaatcampagne You turn the Earth van Greenpeace.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button