Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Evi Hanssen boeken

Evi Hanssen boeken

Evi Hanssen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Evi Hanssen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Evi Hanssen groeide op in de omgeving van Antwerpen. Ze begon als achtergrondzangeres in de Samson en Gert-kerstshows en speelde in Samson en Gert op haar 16de Sofie, het nichtje van de burgemeester.

Evi werd tweede op de verkiezing van ‘Look of the year’ in 1996. Na de middelbare school studeerde ze twee jaar aan de ‘Jazzstudio’ in Antwerpen en behaalde haar kandidatuur als zangeres in de jazzmuziek aan het conservatorium.

In april 2001 begon ze te werken als vj op TMF Vlaanderen, waar ze samen met Elke Vanelderen Boobietrap presenteerde. Ze interviewde onder andere Lenny Kravitz en Justin Timberlake. In de zomer van 2002 werd ze gevraagd Yasmine te vervangen bij Aan Tafel, een TV1-programma.

Haar debuutsingle “Down as she goes” met haar nieuwe groep Hookers Green werd meteen het nieuwe lijflied van Greenpeace in België.

In oktober 2003 verliet Hanssen TMF om zich op haar muziek te concentreren. Ze werkte aan een theater-jazzproject en aan een Nederlandstalig album met Patrick Hamilton. Ze was te horen als vliegende reporter bij Radio Donna Staat Op en is te zien op het sportkanaal van de VRT, Sporza. Voor de film Garfield leende ze haar stem aan de Amerikaanse poes.

Een aantal jaren presenteerde Hanssen Expeditie Robinson. Sinds maart 2007 is Hanssen ook te zien in De Foute Quiz en GodzijDank.

UMA, de band van Evi Hanssen, bracht haar eerste full album, Polaroid, uit eind 2011. Evi is te zien in de videoclip van de Nederlandse formatie De Kraaien: “Ik Vind Je Lekker”.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button