Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Evert ten Napel boeken

Evert ten Napel boeken

Evert ten Napel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Evert ten Napel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Evert ten Napel (Klazienaveen 1944) is een Nederlands sportverslaggever. Na het voltooien van zijn HBS opleiding kwam hij in 1966 in dienst van de bakkerij van zijn vader. Het bleek echter dat Evert allergisch was voor meel.

Zijn journalistieke carrière begon hij in 1970 bij de Drents-Groningse Pers. In 1978 versloeg hij de finale van het WK voetbal in Argentinië voor de radio. In 1982 kwam hij in dienst van NOS Studio Sport. Een van zijn grote wapenfeiten is de verslaggeving voor televisie van de EK-halve finale Nederland-Duitsland in 1988 en in 1996 deed hij de finale van het EK in Engeland.

Naast voetbal is Evert commentator bij handbal en is hij jaarlijks 1 januari te horen bij het schansspringen te Garmisch Partenkirchen.

Evert was 5 jaar verslaggever voor de NOS radio achter op de motor bij de Tour de France en ook versloeg hij op de motor voor de NOS televisie de laatste drie elfstedentochten. Evert is regelmatig te horen op de radio bij “NOS Langs de Lijn“ en bij “Studio Sport” geeft hij commentaar bij het Nederlands Voetbal, de UEFA-cup en Championsleague wedstrijden.

Naar eigen zeggen is hij een “commentator van het volk“ en wars van stereotiepe uitdrukkingen. Zelf heeft hij een woord als “fopduik” (vertaling van het Duitse “Schwalbe“) aan het idioom toegevoegd.

U kunt Evert ten Napel boeken als:

• Dagvoorzitter

• Discussieleider
• Spreker

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button