Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Esteban boeken

Esteban boeken

Esteban boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Esteban of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Cabaretier/Presentator/Acteur

Afkomstig uit een land aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Doodnormaal opgegroeid in de bossen van Gelderland. “Op ongeveer 3‐jarige leeftijd kwam ik erachter dat ik Esteban was. Tijdens mijn opvoeding stonden familie en vrienden mij toe mijn euh… een eigen visie te ontwikkelen. Daar wilde ik wat mee doen. En nu kan het.”

Esteban neemt deel aan het Groninger Studenten Cabaret Festival, behaalt daar de finale en krijgt ook de Margreet Dolman Aanmoedingsprijs. Ook redt hij de wereld als presentator bij 6pack (MTV) en presenteert hij op de meest uiteenlopende

gelegenheden; van Kunst‐festival en Culturele Zondag tot aan De Dag van de VN toe. O, en in de tussentijd studeert hij af aan de toneelschool in Utrecht.

Daarna werkt hij als ambassadeur van de Nationale Jeugdraad mee aan de Geweldig Talent‐campagne. Esteban presenteert, cabaretteert en is te horen op de radio met de bedoeling jongeren te laten zien dat iets geweldigs doen voor een ander niet eens zo moeilijk is.

Momenteel werkt hij aan zijn nieuwe cabaretprogramma: ‘7 dagen goed slapen’ en opereert hij als komisch duo met Milo Zipson onder de naam ‘De Zorgverzekeraars’.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button