Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Dylan Haegens boeken

Dylan Haegens boeken

Dylan Haegens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dylan Haegens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Limburgse Dylan Haegens is geboren in 1992 en verdient zijn geld met YouTube filmpjes maken. En dat doet hij op een zeer professionele manier. Vooral de top 10 video’s zijn zeer populair en halen met gemak meer dan een half miljoen views per aflevering. In 2018 is zijn eerste echte bioscoopfilm uitgebracht: De film van Dylan Haegens.

Dylan Haegens boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Dylan Haegens zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor het inhuren van Dylan Haegens.

Biografie Dylan Haegens

Dylan bereikt begin januari 2017 maar liefst 1 miljoen abonnees op zijn YouTube kanaal (inmiddels is hij in 2020 doorgegroeid naar 1,7 miljoen)! Daarmee is hij de derde Nederlandstalige YouTuber met deze bijzondere ‘miljonairs’ status. Een jaar eerder was Enzo Knol de eerste, een paar maanden later lukte het StukTV. En dan nu is het ook Dylan gelukt om die mijlpaal te bereiken!

1 keer per week komt er een filmpje op zijn kanaal die elke keer moeiteloos de trendinglijst van YouTube weet te halen. Dylan Haegens maakt ze samen met Teun Peters (cameraman) en Rick Vermeulen (design en animaties). Zijn vriendin Marit Brugman helpt hem mee met de productie en scripts schrijven. Op zijn tweede YouTube-kanaal Dylan Haegens 2 kan je 2 keer per week filmpjes verwachten die meer van persoonlijke aard zijn.

Het allereerste filmpje op YouTube

In 2009 begon zijn YouTube carrière toen hij nog bij zijn ouders in Venray woonde. Dylan’s allereerste filmpje was een parodie op Tellsell die hij samen met zijn vriendje Teun opnam. Onder de naam Dutchvlog nam hij vaak op met een zonnebril omdat hij toch een beetje bang was om herkend te worden. Nu bewoont hij een eigen appartement met zijn vriendin. Eerder nam hij daar alle video’s op, maar ondertussen heeft hij ook een aparte werkruimte in Venray tot zijn beschikking voor het opnemen en bewerken van zijn filmwerk.

Milkshakevlogs

Samen met Mertabi nam hij iedere dinsdag de Milkshakevlogs op. In een auto reden ze naar de McDonald’s toe, terwijl ze alles bespraken van de afgelopen week. Youtube pagina met alle Milkshakevlogs. Het geld dat hij verdiend met Youtube en reclamewerk maken spendeert Dylan aan nieuwe apparatuur om zo nog betere filmpjes te kunnen maken. Daarnaast reist hij graag en heeft al een collectie opgebouwd van honderden speelfilms. Hij doet niet aan illegaal downloaden. Daarmee wil hij respect tonen voor de filmmakers waarvan velen het geld ook hard nodig hebben om hun werk te kunnen blijven doen.

Het Dylan Haegens YouTube kanaal is gestart in 2010. In december 2014 maakt hij op Twitter bekend meer dan 250.000 abonnees te hebben bereikt. Dan zijn z’n filmpjes al ruim 25 miljoen keer bekeken. In 2015 stoomt hij door naar de 400.000 abonnees voor zijn hoofdkanaal. En 2017 zijn er welgeteld 1 miljoen abonnees!

Naar bed met Dylan Haegens

Op dit kanaal kan je niet alleen grappige filmpjes vinden, maar ook de serie ‘Naar bed met’. Afgekeken van een bekend RTL programma trekt hij op met bekende Youtubers. Ook overnacht hij bij hen.

Top 10 filmpjes van Dylan Haegens op YouTube

De populairste filmpjes op zijn kanaal zijn die waarin hij een top 10 heeft samengesteld van de meest raarste onderwerpen. Van de 10 domste fitness apparaten tot de 10 gekste verzekeringen. Ook heeft hij een lijst met de 10 raarste verslavingen opgesteld.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button