Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Doppelgang boeken

Doppelgang boeken

Doppelgang boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Doppelgang of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

It Takes Two To Tango, zeker in het geval van Doppelgang. Dit dj duo bestaande uit Sander & Maurice de Graaf maakt furore in de club- en fashion scene sinds 2010.

De stijlvolle broers brengen een mix van ‘deep neo chicago house‘ en ‘disco‘. Sinds ze hun entree hebben gemaakt in het nachtleven, zijn ze graag geziene gasten bij toonaangevende clubs en trendsettende festivals. Op de doppellist staan inmiddels clubs als Watergate (DE), Chicago Social Club, Paradiso, Tivoli, Maassilo en 69 (BE). Daarnaast genieten ze een residentie in Air, op de befaamde Supertoys feesten.

De keuze qua tracks in hun sets is verrassend, verantwoord en vooral dansbaar. In combinatie met hun energieke persoonlijkheden is Doppelgang een ideale festival act. Creatieve, succesvolle festivals als Milkshake, Now & Wow Fest, Bungalup, Magneet en Mysteryland kloppen dan ook graag jaarlijks bij ze aan voor een dubbele dosis. Daarnaast levert een goede klik met de fashion scene geregeld gigs op voor brands als H&M, G-Star en American Apparel, tijdens Fashion Week shows en afterparties.

De eerste releases van dit duo staan gepland voor 2014. Met een “Roy Avni New Talent Gouden Kabouter 2013″ op zak, staan Sander en Maurice te trappelen om meer clubs en festivals te voorzien van hun magie. Wij gaan hier dubbel in mee en voorzien een rooskleurige toekomst. Tot die tijd vermaken we ons met de serie Twintapes, hieronder te beluisteren.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button