Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Dominique van Vliet boeken

Dominique van Vliet boeken

Dominique van Vliet boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dominique van Vliet of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dominique van Vliet is actrice en presentatrice. Naast de Kleinkunstacademie in Amsterdam heeft ze verschillende cursussen gevolgd, onder andere bij Studio Herman Teirlinck in Antwerpen. In het theater speelde Dominique in vele toneelstukken zoals De kleine zeemeermin en La Dolce Vita.

Daarnaast deed ze de presentatie en redactie van Emma TV en was één van de acteurs in het candid-programma Boobytrap. Haar grote doorbraak was de rol van Ellen Evenhuis in de soap Onderweg naar morgen. In 2005 verliet ze deze serie, samen met Dennis Overeem, die haar televisieman, Bram de Boei, speelde. Op het witte doek was ze te zien in de beide Kameleon-films. In het seizoen 2002/2003 was Van Vliet één van de presentatrices van het NET 5-programma Beauty & Zo. In het seizoen 2004/2005 was Dominique 5 shows per week te zien in de musical Mamma Mia! als Tanja. Eind 2006/begin 2007 presenteerde Van Vliet regelmatig het ochtendprogramma Tijd voor Tien op de zender Tien. In het seizoen 2008/2009 is zij te zien in de theaterkomedie Boeing Boeing naast o.a. Jon van Eerd, Lone van Roosendaal en Wilbert Gieske.

In 2010 heeft ze de Meander Uitvaartopleiding in Zwolle gevolgd en met succes afgerond. Daarna is ze gestart als zelfstandig uitvaartbegeleider en heeft ze zich aangesloten bij ‘1001 lichtjes, de kunst van afscheid nemen’.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button