Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Dolf Jansen boeken

Dolf Jansen boeken

Dolf Jansen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dolf Jansen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dolf Jansen is de snelste cabaretier van Nederland, hij spreekt net zo vlug als hij loopt. Loopt de marathon in de onwaarschijnlijke tijd van om en nabij de 2,5 uur. De atletiekclub was ook de plek waar hij Hans Sibbel ontmoette. Ze vormden een duo en wonnen in 1989 het Leids Cabaret Festival.

Dolf Jansen boeken voor een evenement

Dolf Jansen is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Dolf Jansen. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Dolf Jansen

Dolf Jansen staat met het programma ‘Jansen praat!’ in het theater. Daarnaast is Dolf presentator van de VARA radio programma’s ‘Leuk is anders’ en ‘Spijkers met Koppen’ (het radioprogramma dat aan de basis stond van Kopspijkers). Met Hans Sibbel werkt hij mee aan het TROS TV-programma ‘Dit is het nieuws’ en presenteerde hij twee seizoenen een eigen televisieprogramma ‘Later wordt het leuk’. Samen met Claudia de Breij presenteert hij de late night show ‘Vara Laat’.

Dolf Jansen maakte naast theater enkele TV-programma’s (o.a. Loods 6), met Hans Sibbel Jansen slaat door in ‘De trots van Nederland’ en schrijft hij ook columns. Tevens is hij de snelste Amsterdammer op de marathon.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button