Lyon & Partners Group Talent Management
Home » DJ Jose boeken

DJ Jose boeken

DJ Jose boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Jose of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

DJ Jose

DJ Jose is vanaf zijn veertiende jaar al aktief als DJ. DJ Jose begon met het draaien in discotheken en met drive-in-shows en was zelfs bij de ether-piraterij betrokken. Op een zeker moment ontdekt DJ Jose met de platen ‘Relax’ van Frankie Goes To Hollywood en ‘High Energy’ van Evelyn Thomas de betekenis van het mixen.

Door de jaren heen draaide DJ Jose

in diverse clubs en op party’s binnen- en buiten de Nederlandse grenzen. Dj Jose was voor het tragische voorval, de afbranding van Club Lexion, resident DJ bij Lexion in Westzaan op zondagochtend, alwaar Dj Jose in februari van 2004 de samenwerking stopte. Vanaf september 2004 zal Dj Jose een nieuwe residentie hebben in Den Haag en wel iedere zaterdagavond tijdens UMANIA (www.umania.nl) in de Celebration Studios. (www.celebration-studios.nl)

In de zomermaanden kan je DJ Jose

regelmatig vinden achter de draaitafels van de verschillende clubs in Nederland en op het strand van SALINAS in Scheveningen. Ook in het buitenland is DJ Jose te vinden o.a. in Alanya (Turkije), Oslo (Noorwegen), Salou, Lloret de Mar, Calella, Tenerife (Spanje), Korfu, Mykonos, Kreta (Griekenland), Israël, en zelfs op het subtropische eiland BERMUDA.

DJ Jose vs G-Spott:

Naast zijn werk als DJ produceert DK Jose house en clubplaten in samenwerking met G-Spott. Wrong = Right, House of Justice, II Symbols, ACCESS en Hecitate zijn stuk voor stuk het succesvolle resultaat van deze samenwerking.

PRODUKTIES:

Wrong = Right – DJ Jose VS G-Spott

House of Justice – DJ Jose VS G-Spott

II Symbols – DJ Jose VS G-Spott

ACCESS – DJ Jose VS G-Spott

HECITATE – DJ Jose

‘Wrong=Right’, ‘House Of Justice’ en ‘II Symbols’

zijn clubtracks met een vrolijk tintje en invloeden van trance, deze singles pronkten in de charts. Mega top 100, Top 40 en Dancetrends hadden reeds het genoegen om kennis met ze te maken. Ook over de grenzen groeit deze naam succesvol, middels licenties met bedrijven in het buitenland. DJ Jose en G-Spott veroveren de wereld.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button