Lyon & Partners Group Talent Management
Home » DJ Jean boeken

DJ Jean boeken

DJ Jean boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Jean of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

DJ Jean

1989

DJ Jean wint de Nederlandse mix- en scratch-kampioenschappen.

1991

DJ Jean begint housemuziek te draaien op diverse parties en in clubs.

1995

Berlijn, Tel Aviv, Ibiza, Parijs, Oslo. DJ Jean reist de hele wereld over om zijn draaikunsten te vertonen. Daarnaast is DJ Jean verantwoordelijk voor de samenstelling en productie van diverse iT-albums

1996

Wekelijks draait DJ Jean clubhouse in de iT. DJ Jean gaat samenwerken met collega-producer Peran. Het duo scoort meteen een rij clubhits. I Give My Life dringt zelfs door tot de landelijke tipparde. Ook maken ze een aantal remixen, onder andere voor Sylvester, PM Project, Full Intension., Lil’ Louis en Airscape. De prestigieuze Dance Update Award wordt aan DJ Jean uitgereikt. DJ Jean is uitgeroepen tot beste clubdeejay van Nederland.

1997

De singles I’ll Be Right There en Let Yourself Go doen het in heel Europa aardig. In Nederland behaalt Let Yourself Go de negenentwintigste plaats en verdwijnt na drie weken uit de hitlijsten.

1999

De Dance Update Award gaat wederom naar DJ Jean. Het hele jaar door draait de deejay op vrijdagavond in de hoofdstedelijke iT. Onder de noemer MadHouse kunnen de bezoekers dansen op groovy house en clubtrance. Het is de meest populaire clubavond in Nederland. In juni wordt de iT echter gesloten in verband met harddrugs-overlast. Op zaterdag is de deejay tussen 19.00 en 21.00 uur (tijdens Van Diepen’s Dance Department) op radio 538 te horen. DJ Jean bereikt een nummer 1 hitnotering met zijn single The Launch.

2001

De single Lift Me Up is een co-productie met de Klubbheads. De plaat bevat ondermeer een remix van Barthezz.

2002

DJ Jean Madhouse Version 2002 heet de nieuwe mix-cd van de DJ. De uitzendingen van DJ Jean voor Radio 538 zijn elke vrijdag tussen 23.00 en middernacht te beluisteren. De vele buitenlandse optredens brengen hem onder meer naar Johannesburg, Kuala Lumpur en Australië.

2003

Op 27 augustus verschijnt de single Supersounds. Als stunt vindt de presentatie plaats bij bezinestation Den Ruygenhoek.

2004

DJ Jean draait op feesten in Nederland, Ibiza, Tenerife, Mallorca, Kreta, Curaçao en Polen. In de zomer is de DJ Jean ook op Dance Valley te zien. Op plaat verschijnen onder meer het elfde deel in de serie Madhouse en de single Every Single Day.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button