Lyon & Partners Group Talent Management
Home » DJ Hardwell boeken

DJ Hardwell boeken

DJ Hardwell boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Hardwell of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Robbert van de Corput, beter bekend als DJ Hardwell, wist zijn naam al op zeer jonge leeftijd op de kaart te zetten. Een kleine greep uit zijn carrière: de succesvolle Bubbling Beats en Eclectic Beatz albums en feesten, knallende releases samen met ‘homeboy’ Chuckie en upcoming talent Rehab en een remake van ‘Never Knew Love’ welke recentelijk de Top 40 en playlists van SLAM!FM en TMF wist te behalen. DJ / producer Hardwell ontdekte zijn liefde voor muziek al op 8 jarige leeftijd. Niet veel later begon hij met het mixen en produceren van tracks. Vanaf het moment dat Hardwell de combinatie van digitale muziek en keyboards ontdekte waren er geen grenzen meer! Hij was een van de eersten die commerciële clubhits omtoverde in bubbling beats remixen. Dit leidde dan ook tot zijn grote ontdekking door de Klubbheads die hem via Radio 538 opspoorden. Hardwell startte hierna als drijvende kracht achter de Bubbling Beats albums en feesten. In april 2005 werd het succes van dit concept bekroond met de Dutch Urban Award. Na 5 succesvolle edities van de Bubbling Beats albums wilde Hardwell verder op zoek naar zijn grenzen, nieuwe genres en sounds! In 2006 werd de eerste editie van Eclectic Beatz uitgebracht: een combinatie van ‘sexy house en dirty electro’ met alleen de beste latin en electro floorfillers. De Eclectic Beatz serie is inmiddels alweer toe aan nummer 5 en was goed voor maar liefst 3 top 10 noteringen in de Verzamelalbum Charts. Ook dit album concept wist zich door het grote succes uit te breiden met gelijknamige feesten.Ook op DJ vlak heeft Hardwell de laatste jaren niet stilgezeten. Een kleine greep uit zijn draaischedule: Toolroom Nights, Nope Is Dope, Sexy Motherfuckers en Superfreak. Hardwell betrad de DJ booth van zo’n beetje elke club die ons land rijk is en wist ook buiten de Nederlandse grenzen door te breken, zo tourde hij in de zomer van 2006 en 2007 langs de Spaanse costa’s.

In samenwerking met Rehab was hij verantwoordelijk voor de remix van ‘Toys Are Nuts’ (Gregor Salto & Chuckie). Deze track stond 1,5 week op nummer 1 in de Dance Tunes charts en groeide tevens uit tot een mega clubhit. Daarnaast behaalde de Hardwell track ‘Guess What’, een productie in samenwerking met Chuckie, vorig jaar meerdere compilatie albums, waaronder het Sneakerz album en de Steve Angello Sizeism mix-CD. Pete Tong pikte de track op en zodoende konden ook de Engelse dance liefhebbers kennis maken met Hardwell via Tong’s Essential Mix op BBC Radio. Met support van grote (inter)nationale DJ namen als Erick Morillo, Axwell, David Guetta, Steve Angello, Laidback Luke, Benny Rodrigues en Fedde le Grand, loopt het succes van deze track ook in het nieuwe jaar nog lekker door. Alsof dit alles nog niet voldoende is knalde Hardwell onlangs de Top 40 binnen met de remake van eighties classic ‘Never Knew Love’ welke hij in samenwerking met Greatski (voormalig Klubbheads en directeur van Digidance) produceerde. De track werd binnen no time toegevoegd aan de playlist van SLAM!FM en de bijbehorende spectaculaire videoclip is al enige tijd te bewonderen op TMF. Voor jong talent Hardwell lijkt er geen enkele grens te bestaan. Als onderdeel van de nieuwe generatie DJ’s zal hij de komende jaren garant staan voor meer en meer successen als DJ én producer!

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button