Lyon & Partners Group Talent Management
Home » DJ Chuckie boeken

DJ Chuckie boeken

DJ Chuckie boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Chuckie of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Chuckie wordt op 25 juni 1978 als Clyde Sergio Narain geboren in Paramaribo, Suriname. Op zijn zevende verhuist hij naar Nederland. Daar mengt hij zijn Caribische roots met elektronische dansmuziek. Hij zet muziek op cassettes van radiopiraten en televisie, verknipt de tapes letterlijk met een schaar en maakt zo zijn eerste remixen.

DJ Chuckie boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van DJ Chuckie zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking van DJ Chuckie. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie DJ Chuckie

1993 – 2001

Chuckie start op zijn viertiende met het draaien als dj, eerst met hulp van een cassettedeck, een platenspeler en een versterker en daarna met een mixer die hij van zijn moeder cadeau krijgt. Zijn eerste optreden is in 1993 tijdens een feest in het Haagse Voltage. Naast het dj’en verdient Chuckie de kost als kapper. Met het verdiende geld bouwt hij zijn platencollectie op. Samen met zijn oudere broer organiseert Chuckie zijn eerste feesten. Als snel wordt hij geboekt voor dansfeesten door het hele land waaronder grote evenementen als Heineken Fast Forward, Innercity, Pleasuredome en Dance Valley. De dj draait niet alleen platen maar produceert ook zijn eigen breakbeats en herkenningsthema’s. Zijn eerste underground dancehit is het nummer Da Partycrasher (met invloeden uit hiphop en raggamuffin).

2002 – 2003

Meerdere singles volgen, zoals Caribbean Drumz (met elementen uit Caribische blaasorkestmuziek) en Latin Feeling, nummers die op vele compilaties terechtkomen. Chuckie start zijn eigen platenmaatschappij en zijn eigen publishingbedrijf. Zijn eerste project voor het label is de formatie RMXCRW waar hij als ‘executive producer’ bij betrokken is. DJ Chuckie is vaak te horen bij het opkomende nationale radiostation FunX dat door een grote groep autochtone maar vooral ook allochtone jongeren beluisterd wordt.

2004

DJ Chuckie draait in januari op Noorderslag te Groningen. Met zijn eigen singles Je Doet en Ballen Tot We Vallen haalt hij de Nederlandse Top 40. Voor de succesvolle groep K-Liber maakt hij een pakkende remix van hun hitsingle Viben. In december trekt DJ Chuckie in samenwerking met de grootste Nederlandse urban- en danceorganisatie 4N/ID&T door het land met The Dirty Dutch Tour waarmee hij te zien is in o.a. Matrixx, 013 en Asta. Chuckie wordt tijdens de Mobo Award ’04 (een speciale prijs voor urban acts) verkozen tot beste DJ.

2005

Het muzikale thema van de tournee is het nummer Nu Ga Je Dansen Klootzak dat in de lente op single uitkomt. The Dirty Dutch Tour wordt in september afgesloten met een groots optreden in de Heineken Music Hall.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button