Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Diggy Dex boeken

Diggy Dex boeken

Diggy Dex boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Diggy Dex of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Koen Jansen heet hij officieel, Diggy Dex voor al zijn vrienden. Vanaf 2000 is Diggy Dex actief met de Amersfoortse hiphopformatie D.A.C. Dit resulteerde in twee albums, twee singles, een E.P, een handvol videoclips (op The Box, TMF, MTV) en optredens op o.a Lowlands, de Uitmarkt, Planet Rock en alle bekende podia in Nederland.

Diggy Dex boeken voor een evenement

Diggy Dex is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Diggy Dex. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Diggy Dex

In November 2006 verschijnt Diggy Dex zijn solo-debuut ‘Verhalen vanuit de sofa’. Het hooggewaarde album ontvangt goede kritieken. Naar aanleiding van dit album treedt Diggy Dex veelvuldig op door het land, samen met Skiggy Rapz (Grote Prijs van NL-winnaar 2003) op o.a. Mystery Land, Breda Barst, Solar Festival, Amsterdam Dance Event en TV-show Knevel & Van den Brink.

In November 2007 verschijnt de videoclip van het nummer ‘Vier woorden’. Deze wordt gedraaid op de verschillende muziekzenders (o.a TMF/MTV) en laat een breder publiek kennis maken met Diggy Dex.

Na de release van ‘Vier woorden’ duikt Diggy Dex de studio in om de lataste hand te leggen aan zijn tweede album ‘Mayonaise voor de ziel’. Dit album verschijnt op 25 September 2008 onder het label Marcus & HeinZ / Music en gaat gepaard met de ‘Mayonaise voor de ziel’ Tour vanaf dezelfde datum. Om alvast op smaak te komen verscheen eind Mei 2008 de eerste videoclip van het aanstaande album op de Nederlandse muziekzenders, getiteld ‘De meest exclusieve Jansen’.

Juni 2009 verscheen de single Slaap lekker (Fantastig toch) in samnwerking met de Vlaamse singer/songwriter Eva de Roovere. Het tweetal is veelvuldig te horen op de radio in Nederland en in Belgie en te gast bij onder andere 3FM, Radio 2 en TMF.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button