Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Dewi Pechler boeken

Dewi Pechler boeken

Dewi Pechler boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dewi Pechler of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Zangeres Dewi Pechler, geboren op 9 september 1983 te Dokkum, kreeg het artiestenvak met de paplepel ingegoten. Haar vader speelde in een reggae band en Dewi ging op jonge leeftijd al regelmatig mee naar optredens.

Idols

Dewi zette haar eerste stappen in de entertainment direct op een groot en bekend podium; namelijk de eerste editie van Idols Nederland.

Tijdens de audities zong ze (a capella), het nummer “Your House” van Alanis Morisette en “Lately” van Stevie Wonder. Ze overtuigde de jury en mocht door naar de Theaterronde. Hierbij vertolkte ze “Don’t you worry bout a thing” van Stevie Wonder. Daarnaast moest ze een aantal groepsopdrachten en “Falling” van Alicia Keys zingen. Ook deze rondes kwam ze door en belandde in de live shows. Met deze voor haar eerst belangrijke optreden voor 1500 man publiek en miljoenen kijkers achter de buis werd ze finaal in het diepe gegooid maar presteerde prima! Haar populariteit groeide en Dewi heeft het tot de 4e plaats weten te schoppen. Deze Idols hype maakt haar van de een op de andere dag niet alleen een erkend zangeres maar ook een bekende Nederlander. Velen herinneren zich Dewi nog wel, zeker ook vanwege haar opvallende verschijning met haar dreadlocks en kleurrijke outfits.

Na Idols kwam in oktober 2003 haar eerste solo album uit, genaamd “Know Me”. Hieruit kwamen maar liefst twee hits voort; “Left of Center” en “Amazing”. Daarnaast maakte ze ook een duet met de winnaar van Idols 2002, “When you walk in the room” en zong ze op het eerste album van Jim (“Why”) en ook achtergrond op het eerste album van Jamai. “Know me” behaalde een top-5 positie in de album top 100 en ze trad op in locaties als Ahoy, Heineken Music Hall, Paradiso, 013, enzovoorts.

Musical “Hair”
In de tussentijd heeft ze ook nog meegespeeld in de Musical HAIR. Ze zong het nummer “Aquarius” en opende daarmee deze bekende musical. Deze tour duurde 7 maanden (september 2007 t/m april 2008).

True to my soul

De CD “True to my Soul” verscheen in april 2008, tezamen met een DVD met daarop de ‘making off’ van de CD. Dewi was overal bij betrokken. Van de album cover tot de volgorde van de liedjes op de CD. Dewi heeft deze CD opgenomen in de huiskamer van haar ouderlijk huis in Friesland, die werd omgebouwd tot studio. Deze intimiteit is terug te horen in de nummers.

Theatertour
Ter promotie van haar nieuwe album De première hiervan was op 4 oktober 2008 in theater “De Meervaart”. In deze show zong ze eigen materiaal en jazz materiaal aansluitend op haar cd. Hiermee bewijst ze dat ze nog meer gegroeid is en haar liefde voor muziek wil aanduiden. Deze tour duurde tot eind januari 2009.

Popstars
Dewi kreeg middels het nieuwe SBS concept ‘Mystery Popstar”, waarvoor zij was uitgenodigd, de kans om wekeljks 1,5 miljoen kijkers te laten zien hoezeer zij als artiest was gegroeid en qua uiterlijk niet langer de kleurrijke puber uit de Idols periode was, maar een prachtige volwassen vrouw met een volwassen stemgeluid is geworden. Show na show wist zij weer de jury en het publiek in te pakken. En kreeg zij lovende woorden en cijfers over haar zang, performance en uitstraling. Ze schopte het tot de halve finale. Dit programma werd uitgezonden met vele liveshows in de periode van september 2009 tot januari 2010.

SOUR!

Nog voor de officiële release heeft plaatsgevonden, bestormde de single “Sour” al de diverse hitlijsten. De muziekindustrie, radiozenders en fans ontvangen de single erg goed. Het nieuwe album van Dewi zal naar verwachting in het voorjaar van 2011 uitgebracht worden.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button