Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Dennis Mulder boeken

Dennis Mulder boeken

Dennis Mulder boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dennis Mulder of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dennis Mulder werd geboren in een aannemersfamilie en vanaf zijn elfde al kluste hij er samen met zijn vader lustig op los. Hij deed de Land- en Tuinbouwschool en daarna volgende hij een opleiding tot timmerman. Daarnaast werkte hij voor verschillende aannemersbedrijven. Op zijn 18e verruilde hij zijn hamer voor het werk als roadie bij de Tröckener Kecks. Via de toenmalige vriendin van zanger Rick de Leeuw kwam Dennis bij IDTV terecht, eerst als decorbouwer, later als producer waar hij meewerkte aan verschillende producties, zoals ‘Pleidooi’ en ‘12 Steden, 13 Ongelukken’. Daarna zat hij in het klusteam van het nieuwe programma ‘Eigen Huis & Tuin’.

Dennis Mulder boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Dennis Mulder zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor het inhuren van Dennis. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Klusprogramma’s

Al snel kwam er nog een klusprogramma op de buis ‘Klussen met Kijkers’ genaamd, en werd Dennis Mulder het gezicht. Na ‘Klussen met Kijkers’ volgden ‘Klussen & Wonen’, ook op SBS6 en na de overstap naar RTL werd het ‘RTL Woon- & Klusmagazine’.

Tegenwoordig werkt Dennis Mulder weer als timmerman, daarnaast schrijft hij verschillende columns voor zowel gedrukte als online media, treedt hij op als klusexpert en doet kleinere presentatie klussen zoals bijvoorbeeld het programma ‘Vrije Tijd TV’ van Teleac.

Reclamecampagne met Dennis Mulder

Dennis Mulder werkte ook mee aan een commercial voor Kozion kozijnen. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button