Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Def Rhymz boeken

Def Rhymz boeken

Def Rhymz boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Def Rhymz of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Op zestienjarige leeftijd won Def Rhymz het Nederlands Kampioenschap Rappen, waardoor hij tot de eerste generatie Nederlandse rappers behoort. “Zeg nou eerlijk; wie kent ‘Doekoe’ en ‘Schudden met je kont’ nou niet?” zegt Def lacherig met zelfs een tikkeltje arrogantie. En terecht! Hij heeft maar liefst drie TMF-awards gewonnen, een Hitkrant-award, een Break-Out!-award en zes keer in de Top10 gestaan, waarvan drie nummer 1 hits, en daarmee bekende artiesten waaronder Marco Borsato van de troon geslagen.

Als er iemand weet hoe hij een feestje moet bouwen, dan is Def het wel. Op bekende festivals zoals Noorderslag, Lowlands en Pinkpop weet hij duizenden mensen aan het springen te krijgen. Echter treed Def het liefste op voor een schaars publiek, dit vind hij spannender. Def staat bekend om zijn energieke, levendige uitstraling. “De mens denkt te veel na en vergeet echt te leven!” aldus Def Rhymz.

Uiteraard vragen wij ons af waar Def al die tijd geweest is? “Ik had er even genoeg van”. Voornamelijk zijn fans en omgeving hebben Def ge¿nspireerd om nog harder terug te komen dan ooit. Wij hebben Def gemist, maar hij is weer terug van nooit weggeweest en klaar voor een feestje!

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button