Lyon & Partners Group Talent Management
Home » De Jeugd van Tegenwoordig boeken

De Jeugd van Tegenwoordig boeken

De Jeugd van Tegenwoordig boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor De Jeugd van Tegenwoordig of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Jeugd van Tegenwoordig. Watskeburt?!Tijdens de catastrofaal verlopen lokale voorrondes van Idols 1 lopen Freddie, Pepijn en Oliçio elkaar tegen het in fluorkleuren gestoken lijf. Hun voorliefde voor slecht Nederlands schepte direct een band en de mannen besloten samen te gaan werken. Na maanden doelloos te hebben rond gezworven nam De Neger Des Heils Majoor Vlosshart (Twijfel niet….Hij is er!) de drie liefdevol op in zijn warme woonstede en De Jeugd Van Tegenwoordig zag het licht.

De Jeugd van Tegenwoordig boeken voor een evenement

De Jeugd van Tegenwoordig zijn voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van De Jeugd van Tegenwoordig. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie De Jeugd van Tegenwoordig

 

P. Dronq (Pepijn von Bièreliér

spreek uit Bjehruljee) is van half Frans/Oost-Duitse half Nederlandse afkomst en is de auteur van drie succesvolle romans (onder pseudoniem). Zijn voorliefde voor vrachtwagen parafernalia, botsauto’s en jagen komen duidelijk tot uitdrukking in zijn vlijmscherpe teksten. Zijn wel gevormde en gebronsde lichaam en onafscheidelijke Belinda sigaretten maken hem tot een imposante verschijning. Vieze Fur (Freddie van Nazareth, geboren op 24-12-1983) woont weliswaar in Coevoorden maar zijn werkterrein ligt in Amsterdam Noord waar hij met groot plezier buschauffeur is op lijn 38. Gevraagd naar zijn hobby’s roept Freddie dan ook; “Hard Gaan, Kanker Hard Gaan”. ’s Nachts werkt Freddie, gehuld in zijn exclusieve groene slagersjas, in het Slachthuis van Coevoorden waar hij de meeste inspiratie voor zijn doorleefde poëzie opdoet.

Willie Wartaal (Oliçio KoBoï Moderno)

is van Colombiaans/Finse afkomst en heeft tot zijn tiende in Portugal gewoond en is daarna naar Nederland gekomen. Trots en gelukkig dat hij al vijf jaar werkeloos is, stort hij zich met hart en ziel op zijn favorieten bezigheden; het bakken van patat en hardlopen. Tijdens de soms dagenlange hardloop sessies filosofeert Oliçio graag over het leven en staat er inmiddels in heel Nederland om bekend opeens in gezang te kunnen uitbarsten. De Neger Des Heils (Majoor Vlosshart) is altijd al een man met een groot hart geweest en toen hij de verlopen koppies van Freddie, Pepijn en Oliçio zag moest hij ze wel in huis nemen. In de hoop de heren te kunnen bekeren begonnen zij gezamenlijk met heilzame samenzang en Majoor Vlosshart zorgde voor de muzikale begeleiding. Het resultaat van deze samenwerking is overweldigend, nog voordat de eerste single in Nederland is uitgekomen, heeft Watskeburt?! In Luxemburg al een spoor van vernieling achter zich gelaten, maar ook in Nederland is Watskeburt?! al het woord van de dag.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button