Lyon & Partners Group Talent Management
Home » De Flamingos boeken

De Flamingos boeken

De Flamingos boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor De Flamingos of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Flamingo’s

Geen wonder dat u een leuk feest heeft!

De Flamingo’s maken uw bedrijfsevenement

relatiefeest, congres of bruiloft tot een spraakmakend feest. Met zorg voorbereid, in overleg aangepast aan de wensen van de opdrachtgever en solide uitgevoerd in een mix van muziek en show. De Flamingo’s hebben tijdens vele honderden feestelijke gebeurtenissen een jarenlange ervaring opgebouwd en kennen bijna alle locaties van binnen en van buiten.

De Flamingo’s zonder stekkers en mobiel

De Flamingo’s spelen het liefst akoestisch zodat zij zich al spelend tussen de gasten kunnen begeven. Zij beschikken over een uitgebreide internationaal repertoire, twee-of driestemmig vertolkt en professioneel muzikaal ondersteund. Bovendien hebben ze een ruim en origineel Nederlandstalig repertoire met de bekende smartlappen en meezingers maar ook eigen liedteksten en muziek. De presentatie is humoristisch en stijlvol.

De Flamingo’s Top 40

is op elk feest een hit, waarbij vaak uit volle borst wordt meegezongen. Voor elk wat wils: U vraagt, wij draaien! Een speciaal lied over het thema van het congres? Over de nieuwe strategie van het bedrijf of de loopbaan van de jubilaris? Geen probleem: De Flamingo’s maken het op maat! (Een voorbeeld hiervan is het nummer ‘Infonet’ voor het gelijknamige bedrijf).

De cabaret dinershow

De speciale dinnershow van De Flamingo’s is een kant-en-klaar avondvullend programma. Wetenswaardigheden, bijzondere gebeurtenissen en anekdotes over het bedrijf of de opdrachtgever worden in het optreden verwerkt. Gedurende de avond treden zij diverse keren op tussen de gangen van het diner, waardoor een intieme en toch informele sfeer ontstaat, waarbij veel te lachten valt. Door hun wekelijkse optredens in Cabaretrestaurant Schelling’s hebben De Flamingo’s door de jaren heen een ruime ervaring opgedaan met het op maat snijden van hun programma.

De cabaretdinershow van De Flamingo’s

kan in vrijwel elke locatie in Nederland geboekt worden. Geluid en belichting worden meegeleverd.

De Flamingo’s, muzikale veerkracht!

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button