Lyon & Partners Group Talent Management
Home » De Arrogantjes Improvisatie Cabaret boeken

De Arrogantjes Improvisatie Cabaret boeken

De Arrogantjes Improvisatie Cabaret boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor De Arrogantjes Improvisatie Cabaret of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Welkom bij de Arrogantjes Improvisatie theater cabaret show. De Arrogantjes zijn een improtheatergroep. De fan-tas-ti-sche acteurs spelen spetterende theatervoorstellingen gebaseerd op improvisaties.

Een optreden van de Improvisatie theater cabaret show bestaat uit een uitbundige mix van cabaret, drama, zang en humor. En dat allemaal ter plekke volledig geïmproviseerd. Wij weten net zo min als het publiek wat er gaat gebeuren. Behalve dat het dak eraf gaat!

Doordat van tevoren niets vast staat, kunnen we spontaan inspelen op de actualiteit of gebeurtenissen uit het publiek. Dus altijd up-to-date en up-to-you!

De Arrogantjes Live!

In de improvisatieshow waarmee de Improvisatie theater cabaret show op dit moment de zalen plat spelen worden snelle korte komische games afgewisseld met ontroerende scenes, ingewikkelde hersenkrakers en een wervelende musical.

Omdat wij werken op basis van improvisatie verweven wij ieder gewenst thema door de voorstelling. U kiest dus zelf de rode draad.

Zo spelen we bijvoorbeeld in op thema’s als fusie, bedrijfscultuur of competentie-management. Ook een bedrijfsfeest kan opgeluisterd worden door een improshow.

Geschikt voor: 20 of meer personen

Uitgevoerd door: Minimaal 3 acteurs + 1 muzikant

Maximaal: 4 acteurs, 1 presentator + 1 muzikant, of 4 acteurs + 2 muzikanten

Setting: Theater of comedy café (gesloten setting), conferentiezaal etc.

Tijdsduur: In overleg, minimaal 30 minuten, maximaal 90 minuten

Improvisatie cabaret workshops en bedrijfstrainingen

De cabaretiers / acteurs van de Arrogantjes zijn tevens zeer geschikt voor het geven van presentaties, bedrijftrainingen en workshops. Naast bijvoorbeeld rollenspelen kunnen zij tevens een toegevoegde waarde geven in de vorm van presentatie / discussieleider / dagvoorzitter etc. De trainingen en workshops zijn bij uitstek geschikt om binnen een bedrijf intensief te werken aan zaken als teambuilding of communicatie. Door middel van spel en opdracht kunnen situaties duidelijk worden gemaakt en kan er gericht worden gewerkt aan onderwerpen als klantgerichtheid en samenwerking.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button