Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Dazzled Sticks boeken

Dazzled Sticks boeken

Dazzled Sticks boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dazzled Sticks of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De samenwerking tussen Sticks (Opgezwolle, Fakkelbrigade, Great Minds) en Tjeerd Bomhof (Dazzled Kid, Voicst) is op een bijzondere manier tot stand gekomen: ze traden samen op tijdens een begrafenis. Zoiets intiems schept een band en de muzikale klik deed de rest.
Het resultaat is ‘Dazzled Sticks’; een muzikale speeltuin waarbij twee werelden samensmelten. Met een Amsterdammer achter de knoppen en een Zwollenaar achter de microfoon. Met associatieve raps die nergens over gaan (en stiekem toch wel ergens over gaan). Met beats die soms hypnotiserend zijn (‘Blijven Lopen’), dan weer beheerst stuiterend (‘Soefies’) of onweerstaanbaar groovend (‘Dans’).

Met Tjeerds jaren tachtig-synths en zanglijntjes die een speels één-tweetje doen met de aangenaam monotone stem van Sticks. Met teksten over voetbalvandalen in Bloemendaal aan Zee, over slechte lichaamshygiëne en over dat je niet zo moeilijk moet doen. Toch klinkt ook de sfeer van de dag van die eerste ontmoeting door: geniet van het leven, maar besef ondertussen heel goed dat alles eindig is.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button