Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Dave Dekker boeken

Dave Dekker boeken

Dave Dekker boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dave Dekker of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dave is een sympathieke en gezellige zanger / entertainer met een heerlijk stemgeluid. Hij werkt keihard en neemt altijd de tijd voor een selfie of een praatje met zijn fans. Tijdens zijn optreden bevindt Dave zich ook vaak tussen (!) het publiek, interactief, gezellig en dichtbij. Dave voelt zich thuis op elk podium. Na 13 jaar kent Dave dan ook het klappen van de zweep. Het massale geklap van zijn enthousiaste publiek, dat went gelukkig nooit. Na ‘Echte Vriendschap’ en ‘Mooier Dan Mooi’ is het tijd voor een nieuwe single. Het is in ieder geval weer Nederlandse volksmuziek met een poprandje. Dave is 100% NL.

Dave Dekker boeken voor een evenement

Dave Dekker is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Dave Dekker Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Dave Dekker

Dave is een Nederlands musicalacteur en zanger. Hij deed in 2007 auditie voor de musical Ciske de Rat, en was daarna te zien in Krijg toch allemaal de kolere. In deze serie werden de audities gevolgd voor de rol van Ciske de Rat in de gelijknamige musical.

Op 5 oktober 2007 speelde Dave Dekker tijdens de première van Ciske de Rat, in aanwezigheid van Koningin Beatrix. Ook in 2008 en 2009 speelde hij deze rol. In totaal stond hij 42 keer op het podium als Ciske de Rat. Zijn laatste voorstelling was op 29 mei 2009.

In januari 2008 vroeg Danny de Munk in Carré aan Dave Dekker of hij met hem een duet wilde opnemen. Dat werd Laat ons niet alleen, dat in oktober 2008 verscheen op Danny de Munks album Hart en ziel. In november 2008 kwam het duet als single als hoogste binnenkomer in de top 100, op nummer 24.

In april 2009 stond Dave Dekker in het programma van De Munk in de Heineken Music Hall. Hier zong hij twee nummers, “Laat ons niet alleen” en “Droomland”. De dvd van dit optreden kwam eind augustus 2009 uit. Het jaar daarop was Dave wederom te gast bij het 30-jarige jubileumconcert van Danny de Munk in de HMH. Hij zong daar het duet met Danny “Laat ons niet alleen” en zijn single “Twee lege handen”.

Dave Dekker was in 2012 kandidaat bij de talentenjacht The Voice Kids. Hier eindigde hij als finalist in het team van Nick & Simon. Mede hierdoor krijgt hij een platencontract en in juni van dat jaar komt zijn eerste cd uit: “Dit ben ik”. Op deze CD staat ook zijn singel “Echt Een Rot Dag Gehad”. Dave Dekker wordt genomineerd als beste nieuwkomer tijdens de BUMA NL Awards.

Na een rustige periode met toch veel optredens presenteert Dave Dekker begin 2016 zijn volwassen sound met een nieuwe single “Ik kijk in je ogen”. Deze single wordt veel gedraaid bij 100%NL, Q-Music en en haalt een hoge notering in de i-Tunes Top 30.

In 2017 lanceert hij zijn nieuwe single “Mooier dan Mooi” en is hij drie dagen per week te zien in zijn docusoap Dave Dekker Dendert Door. Sinds zijn jonge jaren heeft Dave Dekker in verschillende programma’s opgetreden, zoals De Wereld Draait Door, Idols, All You Need Is Love, RTL Live en Mooi! Weer De Leeuw.

In het theaterseizoen 2017/2018 speelt Dekker de rol van Bobby in Tina De Musical. Ook is hij te zien in de jeugdserie Bij Ron in het Kasteel. In 2018 nam hij deel aan het programma Topper Gezocht! en bereikt hij de halve finale. Zijn nieuwe single “Echte vriendschap” verscheen eind 2018.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button