Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Danny Vera boeken

Danny Vera boeken

Danny Vera boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Danny Vera of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Beïnvloed door Roy Orbison, Bruce Springsteen, Chris Isaak en Lucinda Williams, kocht Danny Vera vijftien jaar geleden in New Orleans zijn eerste gitaar, een Gretsch hollow body. Hij koos voor deze oer-Amerikaanse gitaar om het geluid van zijn helden zo dicht mogelijk te benaderen. Om diezelfde reden trok hij in 2009 opnieuw de grote plas over om daar met lokale muzikale grootheden zijn vierde album op te nemen. Het resultaat is een volwassen, niet Nederlands klinkende productie die laat horen dat Danny Vera een artiest is die niet alleen goede catchy nummers kan schrijven, maar ook weet hoe hij deze muzikaal moet presenteren.

Over ‘Pink Flamingo’

Pink Flamingo is de naam van het vierde album. Voor de opnames trok de Nederlandse singer/songwriter in april 2009 naar de Hilltop Studios in Nashville Tennessee. Daar werkte hij met sessiemuzikanten van onder andere Garth Brooks aan een geluid dat we allen kennen van grote Amerikaanse producties. Hoe dat allemaal in zijn werk ging, is te zien op de bijgeleverde DVD bij het album waarin Danny wordt gevolgd tijdens het opnameproces. In de film is ook een rol weggelegd voor voetbaljournalist en muziekliefhebber Johan Derksen. Deze bewonderaar heeft er voor gezorgd dat de zanger iedere maandag en vrijdag gedurende het voetbalseizoen verantwoordelijk is voor live muziek in diens programma Voetbal International.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button