Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Danny Rook boeken

Danny Rook boeken

Danny Rook boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Danny Rook of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Danny Rook is één van Nederlands meest veelzijdige presentatoren. Met een schat aan ervaring, zowel op TV als in het land, heeft hij de basis om elk evenement naar zijn hand te zetten.

Echt populair werd hij

met ‘NOW TV’ waarin hij zich uit kon leven met het typetje Tilly van Broekhuyse en daarna ging het snel met zijn faam als TV-presentator bij RTL-4, Veronica en later Yorin en deed Danny Rook programma’s als Now-TV, Last Minute, Ticket To Love, The Box Of Love, Chat Choice, Star Academy en was o.a. te zien in Gemma Glitter’s (Juliette de Wijn) AVRO Gezondheids Gala in “De Roltrap Rentest”.

Ook is Danny Rook in het theater te zien

Onlangs was hij nog te zien in de populaire musical Saturday Night Fever en daarin vertolke hij met grote regelmaat de rol van DJ Monty. Dit seizoen is hij te zien in de musical ‘Hamelen’.

Danny Rook is te boeken

als presentator voor vrijwel elk evenement. Daarnaast toert hij door Nederland met Danny’s Nightfever DiscoShow, een avondvullende en swingende disco-show!

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button