Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Chris Zegers boeken

Chris Zegers boeken

Chris Zegers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Chris Zegers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Chris werd op 7 februari 1971 geboren in Zeist. Daar bleef hij wonen tot hij in 1989 begon met zijn studie Economie aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Na zijn afstuderen vertrok hij in 1995 naar Singapore, waar hij een jaar woonde en werkte als junior management consultant.

Zijn eerste rolletje kreeg hij in januari 1997 in de Vara serie ‘Oppassen’. Daarna speelde hij twee jaar in de serie Onderweg Naar Morgen en was hij ook te zien in de populaire serie All Stars. In de tussentijd was Chris in contact gekomen met een aantal muzikanten met wie hij rond het millenium een band vormde en een album opnam.

Sinds 2004 speelt Chris in de rockband The Hudson Five.

Hij speelde in de Amerikaanse film Shaka Zulu, naast Grace Jones, Omar Shariff en James Fox.

In 2003 had Chris een hoofdrol in de succesvolle Nederlandse film Liever Verliefd en in de twee daarop volgende jaren was Chris te zien in de NCRV dramaserie ‘Hartslag’ en de Net 5 dramaserie ‘Meiden van de Wit’.

In 2005 was er de rol van schippersknecht Tjeerd in de film ‘De Kameleon 2’, het succesvolle vervolg op het recordbrekende eerste deel. Hierna volgden de rol van arts Chirurgijn in de film ‘ De Scheepsjongens van Bontekoe’ (2008) en een hoofdrol in ‘De Hel van ’63’ welke in 2010 in de bioscopen draaide. Het Nederlands Filmfestival 2011 zag de premiere van de aangrijpende film ‘Lotus’ waarin Chris een gehandicapte man speelt. De film sleepte 2 Gouden Kalf nominaties in de wacht. In 2012 speelde Chris in de BNN-serie Van God Los.

Vier jaar geleden speelde Chris met het klassieke Noord Nederlands Orkest de theatertournee ‘Symphonic Echoes of Pink Floyd’. Voor deze twee uur durende voorstelling werd de muziek van de legendarische band Pink Floyd klassiek gearrangeerd en gespeeld onder leiding van dirigent Dirk Brosse. De succesvolle samenwerking leidde tot een nieuwe tournee in 2011 en 2012 waarvoor het repertoire van de Beatles klassiek werd bewerkt. In 2013 speelt ie nogmaals met het orkest tijdens het klassiek muziekfestival ‘City Proms’.

Op 1 januari 2011 ging een oude droom in vervulling: De Dakar Rally. De zwaarste rally ter wereld werd in een racetruck 2 weken later afgesloten met een 20ste plaats.

In 2012 maakt Chris voor BNN het muziekprogramma ‘Hit the Road’, waarin hij met een muzikant in de muziekcultuur van andere landen duikt.

De liefde voor reizen zorgt ervoor dat Chris sinds 2001 op de meest uiteenlopende plekken op aarde reportages maakt voor reisprogramma’s. Momenteel is ie voor het derde seizoen op pad voor het BNN programma 3 Op Reis.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button