Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Caroline Tensen boeken

Caroline Tensen boeken

Caroline Tensen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Caroline Tensen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Caroline Tensen is Nederlands bekendste presentatrice, en waarschijnlijk ook de meest geliefde. Gedurende haar middelbare schooltijd begon zij bij het Veronica promotieteam en dat smaakte naar meer, al gauw werd Caroline productie-assistente bij Veronica Radio. Ze stapte over naar Radio 2 en 3 en hield zich ook bezig met de regie. Daarna ging ze aan de slag bij de afdeling Pers & PR bij Veronica.

Caroline Tensen boeken voor een evenement

Caroline Tensen is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Caroline Tensen. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Caroline Tensen

Vanwege haar sprankelende persoonlijkheid werd haar presentatietalent al snel ontdekt, zij begon als omroepster bij Veronica en RTL Veronique en presenteerde vervolgens de TV programma’s: “Hits uit Holland”, “Fashion” en “Brommer en motor”.

Caroline maakte in 1989 de overstap van Veronica naar RTL4 waar zij vele programma’s presenteerde. Zoals: “Wie ben ik” met Ron Bransteder en Andre van Duin en “Liefde op het eerste gezicht” met Rolf Wouterse. Maar ook de kijkcijferhit “Het spijt me”, “Wie is wie?”, Hit bingo” en “Dat staat je goed” met deze programma’s liet Caroline zien dat zij een zeer getalenteerde en veelzijdige presentatrice is.

Toen de Nationale Postcode Loterij in 1999 de overstap maakte van RTL4 naar de TROS, ging Caroline met hen mee en was bij de TROS vervolgens te zien met “De Postcode Loterij live” en ook nu nog met het programma “Een tegen 100”, rond de trekking van de Nationale Postcode Loterij.

In 2005 zette Caroline samen met de Postcode Loterij de stap naar Talpa. Waar zij, “Een tegen 100 ”, “Topkok” en “Je leven in de steigers” presenteerde.

In 2007 gaat Caroline wederom met de Postcode Loterij mee als deze besluit naar de NCRV te gaan, en presenteert zij naast “Een tegen 100” nog meer voor deze omroep. Voor de NCRV maakt Caroline programma’s als “Babyboom”, “1 tegen 100”, “Familieberichten” en het zeer succesvolle “DNA Onbekend”.

Naast haar drukke werkzaamheden als presentatrice is Caroline een actieve ambassadrice voor Orange Babies.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button