Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Camilla Meurer boeken

Camilla Meurer boeken

Camilla Meurer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Camilla Meurer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Camilla Sophia Meurer is het product van een onwaarschijnlijke mix van Haags, Schevenings en Braziliaans bloed waardoor een bepaald soort humor, nuchterheid en temperament door haar aderen stroomt. Ze zette haar eerste stapjes in de Haagse Schilderswijk. Een volksbuurt waar haar beide ouders zijn opgegroeid.Haar eerste glansrol was bij Jeugd Theaterschool Rabarber waar ze een smeltend ijsje vertolkte. Hier is haar liefde voor theater ontstaan. Te meer omdat ze via de jeugdtheaterschool gevraagd werd om voor het Nationale Toneel op de echte planken te staan, namelijk in de voorstelling Kleine zielen naar Louis Couperus, geregisseerd door Ger Thijs. Als zevenjarig meisje heeft ze tien avonden lang, in heel Nederland, in de mooiste theaters gestaan. Deze wereld van verhalen vertellen, illusies creëren en het applaus heeft ervoor gezorgd dat ze het zeker wist; Zij wilde ook actrice worden.
Na de middelbare school wilde ze naar de Toneelacademie Maastricht of de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Uiteindelijk koos ze voor Maastricht. Helaas eindigde dit avontuur eerder dan verwacht. Ze bleek te jong. Haar eerste tegenslag was een feit maar het jaartje Maastricht was toch ergens goed voor geweest. Ze noemt het een pijnlijk doch positief leermoment.
Maar gelukkig kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Een paar jaartjes ouder, wijzer en wetende hoe hoog de lat zou komen te liggen werd Camilla alsnog op de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie toegelaten. In 2011 kon ze haar fel begeerde toneelschooldiploma in ontvangst nemen.
Camilla heeft zich in Amsterdam kunnen ontwikkelen tot een authentiek, eigenwijs en waarachtig actrice. Een mooiere start kan ze zich niet wensen. Haar stagejaar was goed gevuld met onder andere een productie bij het Nationale Toneel, daar waar het allemaal begonnen was. Ze speelde in de voorstelling Faust I & II.
En nu doet ze wat ze van kleins af aan al ambieerde. Na haar afstuderen is Camilla werkzaam als actrice in internationale projecten, toneel, film en televisie. Ze kreeg bekendheid door haar rol als Monica de Klein die ze in 2013 vertolkte in de soap Goede tijden, slechte tijden. In 2015 maakte ze samen met haar GTST-collega de voorstelling Dorian Gray; hierin speelden ze beiden ook een rol.
Na een korte terugkeer in GTST is ze meerdere malen te zien geweest in onder andere Flikken Maastricht, Danni Lowinski en Love Hurts. Recent was Camilla te zien in de series Van God Los, De Spa, Voetbalmaffia en Ik weet wie je Bent. Ook in de televisieserie De Zaak Menten speelde zij een grote rol. De serie won een Gouden Kalf voor beste televisiedrama en de BANFF Rockie Award (best Drama Series Non-English Language) op het BANFF World Media Festival in Canada.
Afgelopen najaar won zij de prijs voor beste actrice in de korte film Het Internet tijdens het 48hr Filmproject in Utrecht.
Naast haar werk in TV, Theater en Film is ze als stemactrice regelmatig te horen. In 2017 rondde zij een Cambridge studie Engels aan de Universiteit van Leiden af, hierdoor spreekt zij Engels op een internationaal C2 level.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button