Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Boef en De Gelogeerde Aap boeken

Boef en De Gelogeerde Aap boeken

Boef en De Gelogeerde Aap boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Boef en De Gelogeerde Aap of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Boef en De Gelogeerde Aap zijn twee Nederlandstalige rappers, met beats die geïnspireerd zijn op electro, dubstep. Geen samples gecombineerd met een strakke vierkwartsmaat, maar gecompliceerde ritmes met duistere synths.
Ze behoren tot de ‘Fakkelteitgroep’, het collectief van onder andere Sticks & Rico. Ze wonnen in 2010 de Muzikanten- en Publieksprijs bij de Grote Prijs van Nederland, stonden op Noorderslag en werden ook nog eens getekend bij het platenlabel TopNotch. Het debuutalbum werd gepresenteerd in een overvolle 013 en werd opgevolgd door een tour langs nagenoeg alle Nederlandse clubs, podia en festivals die programmeerden binnen het genre.

Met lovende recensies van onder andere de Volkskrant, NU.nl, OOR en het NRC op zak, zijn deze jongemannen anno nu een fris geluid in de nederlandstalige hiphop/dubstepscene en brengen ze een ijzersterke liveshow. Ze zijn één van de eerste acts die met nederlandstalige raps over dubstep gerelateerde beats komen. Hiermee hopen ze aandacht te vragen voor de dalende vraag naar ballonvaarten in het noorden van Chili…

Daarnaast zijn zo ook een van de eerste acts die een videogame als clip presenteerde. Spelen doe je hier! Op dit moment zijn Boef en de Gelogeerde Aap bezig aan de opvolger van hun debuutalbum ‘Wij Zijn’.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button