Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Big, Black & Beautiful boeken

Big, Black & Beautiful boeken

Big, Black & Beautiful boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Big, Black & Beautiful of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

A TRIBUTE TO THE GIRL GROUPS

Iedereen is het er over eens, Big, Black & Beautiful moet je gezien hebben! Deze drie Sisters of Soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs legendarische meidengroepen, zoals the Supremes, the Three Degrees en the Pointer Sisters. Maar ook hedendaagse Girl Groups zoals Destiny’s Child passeren de revue. Rocq-E, Lucretia & Michelle brengen vol showmanship een eerbetoon aan de dames die voor een groot gedeelte het muziekbeeld van de afgelopen decennia bepaalden. De diva’s maken dan ook ieder optreden tot een zinderend feest van herkenning. Hun einddoel is duidelijk: het dak moet er af!

Big, Black & Beautiful – A Tribute To The Girl Groups heeft drie seizoenen lang met veel succes langs de Nederlandse theaters getoerd. Vanaf januari 2006, toeren de dames met hun nieuwe theatervoorstelling BB&B XL langs 65 Nederlandse theaters.

Naast de theatertour is Big, Black & Beautiful ook te boeken voor optredens in het land. Net als tijdens de theatervoorstellingen zullen zij ook uw evenement van een wervelend en soulvol optreden voorzien.

Ook de pers reageert enthousiast op BB&B en hun LIVE CD:

“Big, Black & Beautiful brengt ode aan meidengroepen….wie er bij kan blijven stil zitten moet snel naar een dokter..” Telegraaf

“…Er wordt uitgepakt met de ene extravagante outfit na de andere, alles met bijpassende pruik…de zangeressen daveren kriskras door de afgelopen 40 jaar van Girl Group geschiedenis heen..” NRC

…“Opzwepende soulmuziek, uitzonderlijke vocale kwaliteiten, het is bijna onmogelijk stil te blijven zitten…” Parool

Big, Black & Beautiful heeft bewezen een waar spektakel te zijn. Er zit niet veel anders op dan keihard met deze souldiva’s mee te zingen, te dansen en te swingen. Totdat…. inderdaad dat dak eraf is!

Rocq-E Harrell

De in California geboren Rocq-E (spreek uit Rocky) zong achtergrond koortjes bij een aantal van de grootste artiesten van de wereld, zoals Aretha Franklin, Diana Ross, Stevie Wonder en Vanessa Williams. In Nederland maakte zij haar eerste solo CD en zong zij in vele theater voorstellingen. Zo was zij ondermeer te zien in “Female Factory, “R.E.S.P.E.C.T.” en “She Got Game”. Vanaf september 2005 is zij te zien in het nieuwe theaterprogramma “It Takes 2” samen met Hans Vermeulen, Marlayne en Robert Walker.

Stijl: Zang-act

Kenmerk: Swingend, Internationale uitstraling, Bekend van de theatershow

Bezetting: 3 zangeressen

Speelduur: 1 x 30 minuten

Geluid: Incl. mon. / A-set

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button