Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Bert Heerink boeken

Bert Heerink boeken

Bert Heerink boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bert Heerink of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Begin jaren ‘80 scoort Bert Heerink met zijn band Vandenberg wereldwijd grote hits als “Burning Heart”en “Different Worlds”. Hij toert langs de grote stadions in onder meer Engeland, Canada, Amerika en Japan met wereldsterren als Kiss, Ozzy Osborne en Cheaptrick. In 1984 krijgt Bert met Vandenberg een Edison nominatie voor het album “Heading for a Storm”.

Eind 1994 maakt Bert Heerink zijn comeback in Nederland als zanger van de opvallende Heineken reclames, waarvoor hij Amerikaanse rocknummers in een Nederlands jasje vertolkt. Sindsdien heeft Bert Heerink een belangrijke plaats in de Nederlandse muziekscène verworven. Van 2000 tot 2006 was hij de leadzanger van Kayak en tevens zingt hij de Nederlandstalige track van diverse Disney films, zoals Tarzan, Brother Bear en 102 Dalmatiers.

Ook is Bert Heerink steeds vaker te zien als gast bij grote orkesten, waarbij hij zijn bekende repertoire afwisselt met nummers van o.a. Queen, Pink Floyd en Frank Sinatra. Met het orkest van de Koninklijke Luchtmacht toert hij in 2002 door Nederland in de hoofdrol van “Tommy” en in 2005 en 2006 neemt hij ook de vocalen voor zijn rekening tijdens de succesvolle theatertour “Queen in concert”, waarbij diverse Queen klassiekers worden vertolkt. In 2007 toert hij met Antonie Kamerling en Erik Mesie onder begeleiding van het Noord Nederlands Orkest langs de theaters met het cross-overprogramma “Symphonic Echoes Of Pink Floyd” waarin de grote hits van deze Engelse rockformatie centraal staan. Het wordt het tot dan toe best bezochte concertjaar met ruim 98.000 bezoekers. In 2008 vervangt Chris Zegers Antonie Kamerling bij deze productie.

Op 6 december 2008 ontving Bert Heerink het Lidmaatschap in de Orde van Oranje Nassau als waardering voor zijn inzet en prestaties in de popmuziek en zijn inzet voor de kinderrechtenorganisatie KidsRights.

Met Peter Groot Kormelink (Jazzpolitie) en Erik Mesie (Toontje Lager) vormt Bert Heerink het muzikale feestprogramma Heeren van Oranje, waarin alle grote hits van de 3 Heeren voorbij komen. In april 2009 brengen ze hun eerste eigen single uit: “Made in Holland”.

Nadat hij heeft meegewerkt aan het album “Voices of Rock 2” komt Bert Heerink in september 2009 met een volledig eigen Engelstalig rockalbum: “Better Yet”, met nummers van grote songwriters als Jeff Silbard (Wind beneath my Wings) en Russ Ballard. De single “Panic Attack” komt begin 2010 uit. In juni besluit TT Assen dat het nummer “All Fired Up”, eveneens afkomstig van het album “Better Yet”, perfect past onder de beelden van 80 jaar TT. Ruim 100.000 mensen zien en horen beeld en nummer gedurende de 2 dagen van het evenement. In oktober komt het verzoek om opnieuw (na Heineken in de jaren ’90) mee te werken aan een landelijke reclamecampagne waarvoor ook een nummer van het nieuwste album is gekozen.

In 2011 maakt Bert Heerink alweer een nieuwe muzikale stap: op het schildersfestival MontMartre zingt hij voor het eerst in het Frans, wat hem op grote waardering komt te staan.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button