Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Benzo boeken

Benzo boeken

Benzo boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Benzo of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Benzo is een gerenommeerde presentator/ zanger / entertainer met een breed repertoire. Deze veelzijdige professional is op vele manieren en locaties als “gezellige noot” inzetbaar. Zo creëert hij meteen de juiste sfeer bij ontvangst van uw gasten, waarna hij ze desgewenst op charmant humoristische wijze begeleidt tot aan de tafel. Net van de eerste verrassing bekomen, laat hij uw gasten met een combinatie van magie, cabaret en ballonnen van de ene in de andere verbazing vallen. Met een warme stem zing Benzo als Frans Bauer rechtstreeks uw hart binnen en kietelt uw lachspieren als eigentijdse komiek van Hollandse bodem.

Zijn humor werkt aanstekelijk

is ondeugend. Er wordt altijd gezellig meegezongen en ingehaakt tijdens zijn performance. Benzo zingt met begeleiding van een orkestband of desgewenst met een live orkest. Voorzien van professionele geluid en eigen technicus zal hij uw publiek een avond bezorgen die ze nooit meer vergeten. Of het nou tijdens een bedrijfsfeest, bruiloft, opening of productpresentie is, Benzo is de kers op de taart van uw evenement!

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button