Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Bastiaan van Schaik boeken

Bastiaan van Schaik boeken

Bastiaan van Schaik boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bastiaan van Schaik of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De in Amsterdam geboren Bastiaan van Schaik heeft na de middelbare school de opleiding “Small Business” gevolgd aan de Hogeschool van Haarlem. Daarna rolde hij in het styling vak door middel van het assisteren van stylist Maarten Spruyt.

Na enkele jaren voor verschillende tijdschriften en opdrachtgevers te hebben gewerkt werd hij in 2000 fashion director voor ‘AvantGarde’, op dat moment het meest gezag hebbende magazine op het gebied van mode. Hier is hij is 2009 mee gestopt. Sinds 2004 is hij ook verbonden als creative director voor Briljant, een unieke glossy voor de optiek branche. In 2005 was Bastiaan geregeld te zien bij RTL Boulevard als lifestyle deskundige.

‘AvantGarde Men’ werd gelanceerd in 2006 waar hij eveneens creative director voor was tot 2009. Sinds 2007 is Bas verantwoordelijk voor de halfjaarlijkse ‘C’est Brillant’ modeshow tijdens de ‘Amsterdam Fashion Week’ waar jong ontwerptalent geïntroduceerd wordt aan de international pers en inkopers. Voor drie seizoenen werkt deze ‘Uberstylist’ ook mee als coach van ‘Hollands Next Topmodel’ en ‘Benelux Next Topmodel’ waar hij met ferme doch rechtvaardige hand modellen in spé naar de titel probeert te leiden. Als creative director voor de website ‘shopvip.com’ is hij medeverantwoordelijk voor het bepalen welke collecties er worden verkocht.

Bastiaan is bedenker en host van het jaarlijkse evenement Bastiaan’s Bazar. Een markt voor hedendaagse mode met een mix van Fashion, Glamour, Stijl, Beauty and Trends waar de grootste mode- en lifestyle labels hun nieuwste collecties presenteren en in hun ‘markt-kraampjes’ te koop aanbieden.

Bastiaan zit ook in verschillende jury’s zoals: Sasha Golden Heel Award en de prestigieuze Pers Award. Deze wordt uitgereikt tijdens de jaarlijkse Dutch Fashion Awards. Regelmatig is onze mode expert ook te zien bij verschillende media zoals RTL Boulevard en Shownieuws.

In april 2010 komt Bastiaans spraakmakende kookboek uit, waar hij aan tafel schuift bij topmodellen zoals Kim Feenstra, Renate Verbaan, Patricia van der Vliet, Mariana Verkerk, Daphne Deckers, en Irene van de Laar. Tijdens het koken, het dineren en de afwas vraagt Bastiaan de meiden het hemd van het lijf. Momenteel is hij druk bezig met de opnames van het nieuwe NET 5 programma ‘Stylist van de Sterren’. Ook komt er weer een nieuw seizoen van ‘Benelux Next Topmodel’ aan.

Presentatie

Een presentatie over de mode-bedrijfscultuur of een trendpresentatie. Wat draag je wel, wat draag je niet. Mode tips, trics en trends voor de desbetreffende branche of voor het modebeeld in zijn geheel. Een presentatie kan custom-made voor een specifieke branche of bedrijf gemaakt worden. Wil je je werknemers motiveren om eens wat hipper gekleed te gaan, aanzetten tot meer variatie in de kledingkast of op de hoogte brengen van de kledingvoorschriften? De presentatie kan naar elke wens worden gemaakt. Een Trendpresentatie over de nieuwste trends is leuk om je werknemers bij wijze van spreken jaarlijks aan te kunnen bieden. Een trendpresentatie is informatief en geeft inspiratie! Wat zien we op de catwalk in Milaan, Parijs, New York en hoe vertalen we deze trends naar onze eigen kledingkast. Een kleine modeshow met commentaar van Bastiaan kan een onderdeel zijn van elke presentatie. De nieuwste trends en/of de nieuwe bedrijfskleding komen nog beter tot hun recht dan als je er alleen over praat. Zien is immers geloven.

Workshop

Bij een workshop is interactie met het publiek een nog veel groter onderdeel van een ochtend/middag/avond programma dan een de presentatie. Een workshop is een ideaal hulpmiddel voor het creëren van een goede bedrijfssfeer. Een hippe vorm van teambuiding. Welke kleuren passen bij je, welke kleding past wel bij je figuur en welke minder, wat is je zelfbeeld. Een quiz waaruit blijkt wat voor type je bent, wat je kledingstijl is, welke kleuren je veel draagt en wat er misschien wel beter bij je kan passen dan de dacht. Maar ook… welke combinaties je kan maken met stukken uit je eigen (privé) kledingcollectie of je werkkleding. En… een demonstratie middels een model wat laat zien wat verschillende kledingstijlen voor je doen. Uiteraard is er tijd voor vragen en persoonlijke advies.

Bastiaan van Schaik kan ook geboekt worden als personal shopper en als gastheer / host voor een event.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button