Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Bartho Braat boeken

Bartho Braat boeken

Bartho Braat boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bartho Braat of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bartho Braat, acteur en presentator. Hier volgt een beknopte opsomming van wat Bartho Braat in de loop der jaren heb gedaan. Sinds 1975 werkt hij als acteur. Hij heeft gespeeld in films (o.a. Mama is boos, De Ratelrat, De Papegaai) en veel televisieseries o.a. (Medisch Centrum West, Zeg ’n s Aa, Het Wassende Water, Nieuwe Buren, Baantjer, Goede Tijden Slechte Tijden). Hij heeft in tv series in België, Duitsland en Ierland gewerkt. Hij is trainingsacteur geweest, werkt als hoorspelacteur, geeft dramacursussen en doet veel nasynchronisaties o.a. De Tweenies, Finding Nemo, Teenage Mutant Hero Turtles, Finding Dory en De Smurfen en het verloren Dorp.Hij kent langzamerhand alle theaters van Nederland, zowel de grote als de kleine zalen. Hij heeft in musicals gestaan (La Cage aux Folles), kluchten (Taxi Taxi, Prettig Gestoord), serieus drama (o.a. Johanna de Waanzinnige en in 2017/2018 in Gare de Lyon).
Samen met contrabassiste Kim Soepnel heeft hij de solovoorstelling ‘De Burggravin van Vergi’ gespeeld. Deze voorstelling is te boeken voor de kleine zalen, als huiskamertheater of voor middelbare scholen net als de twee solo’s en een dialoog van de Nederlandse dichter Jacques van Hattum die hij samen met Diana Dobbelman speelt. Beide voorstellingen zijn te boeken via www.barthobraat.nl.
Veel mensen kennen mij als Jef uit GTST. In 2016 deed hij, als oudste deelnemer ooit, mee aan Expeditie Robinson. In 2015 heeft hij samen met Ernst Daniel Smid in de korte film De Volgende Dag gespeeld. Deze film is uitgangspunt voor de theaterkomedie Een Zomer Zonder Vrouw waarmee we in 2018 samen het land ingaan.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button