Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Bart Juwett boeken

Bart Juwett boeken

Bart Juwett boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bart Juwett of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Humor en mysterie is de perfecte combinatie om een avond te doen slagen. Dit blijkt al bij de binnenkomst als de gasten ontvangen worden door een ‘levende’ ROBOT. BART JUWETT als robot, staat stil, geeft handjes, maakt een echt robotgeluid en produceert zelfs rook. Zodra alle gasten hun entree hebben gemaakt zal BART JUWETT de rest van de avond de gasten entertainen als ‘table-magician’.

ILLUSIE, ENTHOUSIASME, HUMOR

BART JUWETT vertoont op een ludieke wijze zijn goochelkunsten in een persoonlijke close-up show bij de mensen aan tafel. Werkelijkheid of illusie ?!? Mede door zijn enthousiasme en humor zullen uw gasten zich kostelijk amuseren door het feit dat zij zelf ook bij de goocheltrucs betrokken kunnen worden. De combinatie van een ‘entree-act’ en ‘table-magic’ tijdens dit avondvullend optreden geeft dan ook een toegevoegde waarde aan deze vorm van entertainment. Bart kan, indien daar vraag naar is, een grappige bühneact brengen. Twee grappige goocheltrucs waarbij een vrijwilliger uit het publiek bij assisteert. Een spannende maar komische quiliotine-act en een propjesverdwijntruc. Alles met een grap en een grol. Als imitator van André van Duin kan Bart ook een 30 minuten durende show brengen met diverse sketches, liedjes en goocheltrucs die natuurlijk op hilarische wijze gepresenteerd worden. Tevens verzorgt Bart op verzoek een ballonnenact met doldwaze figuren. Hij laat zowel de kinderen als de pappa’s en mamma’s lachen, gieren en brullen. Bart maakt er ook voor kinderen een onvergetelijke feestdag van.

BART JUWETT – ANIMATIE – IMITATIE – TAFELGOOCHELEN

U kunt uw gasten op ludieke wijze laten ontvangen. Er zijn een aantal mogelijkheden; 1. Bart Juwett kan als een lakei bij de entree staan en uw gasten introduceren bij het inmiddels aanwezige publiek. De introductie van deze gasten kan worden versterkt met microfoon en worden ondersteund met leuke muzikale tunes! 2. Uw gasten ontvangen door een levende robot met echt robotgeluid, rookmachine en zwaailichten. Na de ontvangst zal Bart Juwett zich in de huid van André van Duin verplaatsen. Typetje André als Kok kan de gasten assisteren bij het buffet. Meneer de Bok op sjiek zal de gasten doen verbazen als tafelgoochelaar die zijn goocheltrucs aan de tafeltjes op magische wijze vertoond. Bart Juwett staat bekend als Nederlands beste André van Duin imitator. Indien gewenst kan hij in ca. 30 minuten enkele bekende, komische acts van André van Duin laten zien. Kortom avondvullend feest voor gelegenheid.

BART JUWETT als imitator van ANDRÉ VAN DUIN

Imiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is BART JUWETT gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen van Nederlands grootste komiek ANDRÉ VAN DUIN. Al ruim 15 jaar imiteert BART JUWETT zijn grootste idool. Hij kent van Duin van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van Bart niet te onderscheiden van het echte ‘van Duin geluid’.

LACHSALVO’S, EXPERIMENT, HUMOR

BART JUWETT imiteerde de bekendste typetjes van André van Duin zoals: Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman, Jan Wijdbeens(report) en natuurlijk Koos Grandioos met zijn grote hit ‘Ajohee’. In een act van een half uur met de nodige dosis André van Duin humor, liedjes en sketches komen de meeste typetjes voorbij en zorgen voor een heleboel lachsalvo’s. Ook het publiek wordt bij de show betrokken. Vrijwilligers wordt gevraagd te assisteren bij André’s nieuwste experiment…de guillotine.

WIJDBEENS REPORT

Imitator Bart Juwett zet een perfecte imitatie neer van André van Duin’s creatie Wijdbeens Report. Met de typische André van Duin humor zal Bart als Wijdbeens uw evenement als reality verslaggever verslaan. Ook voor het maken van bedrijfsfilmpjes is dit uitermate geschikt. Op een humoristische wijze neemt Wijdbeens uw bedrijf op de loep. Eigenlijk is Jan Wijdbeens met zijn Wijdbeens Report overal inzetbaar. Overal waar iets gebeurd is Wijdbeens van de partij en… een graag gezien gast. Animatie bestaat uit twee personen: Bart Juwett als Wijdbeens en een regiseur/cameraman.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button