Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Barrie Stevens boeken

Barrie Stevens boeken

Barrie Stevens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Barrie Stevens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Barrie Stevens (juni 1944) is een begrip in Nederland. Hij werd onder meer bekend door zijn aandeel in de onvergetelijke series Ja Zuster, Nee Zuster en Tita Tovenaar. Daarnaast stond Barrie als danser en acteur tientallen jaren op de planken, in met name musicals. Hij werd in Nederland vooral beroemd als jurylid bij De Soundmixshow, waar hij zich met de spreuk ‘Vooral doorgaan!’ onvergetelijk maakte. Barrie Stevens was als artistiek directeur verbonden aan de musicalopleiding van Fontys Hogescholen in Tilburg en regisseerde hij succesvolle theaterprogramma’s als Sonneveld, Big, Black & Beautiful en Musicals in Concert. In 2006 vervulde hij als gast de rol van acteerdocent Mr Myers in de Engelstalige productie Fame The Musical.

Gedurende zijn carrière werkt Barrie met diverse artiesten van wereldfaam, waaronder Liza Minelli, Cliff Richard, Nina Simone, Andy Williams, Shirley Bassey, La Toya Jackson, Engelbert Humperdink en Jason Donovan. Hij leidde tevens zijn eigen Musical Academy in Holland. Barrie regisseerde musical producties als Footloose, A Chorus Line, Follies, Grease en Pippin. Tevens regisseerde hij de nieuwe Engelstalige versie van Fame. In 2012 was Barrie verantwoordelijk voor de choreografie voor de musical ‘De Jantjes’.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button