Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Band Zonder Banaan boeken

Band Zonder Banaan boeken

Band Zonder Banaan boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Band Zonder Banaan of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

VOLKEL – Het is allemaal begonnen toen een tiental jaren geleden een kerstviering moest worden opgeluisterd. De oerknal van de Band Zonder Banaan…! Inmiddels heeft deze zevenkoppige dwaze band afkomstig uit Volkel en Uden al vele mensen versteld doen staan.

Met een mix van metal en meligheid

wordt elke zaal, feesttent of festival omgetoverd in een groot feest. Wat je ziet zijn onmogelijke acts, volop theater en gekkigheid. Wat je hoort zijn ongepolijste d(r)euntjes en verder veelal eigen werk, met een duidelijk herkenbaar BZB-geluid. Lowlands, Pinkpop en Parkpop; de Band Zonder Banaan kwam, zag en overwon. Het gaat dus goed met deze “Circusband” waarvoor de belangstelling nog steeds groeit en die, zolang alles wordt platgespeeld, niet lijkt te stoppen.

Van de in september 1997

in eigen beheer verschenen CD “De Baksteen van de Samenleving” zijn inmiddels 14.000 exemplaren over de toonbank gegaan. En de opvolger “Eeuwig duurt het langst”, welke werd gepresenteerd in een uitverkocht Paradiso heeft inmiddels de inhaalrace Ingezet. Later verscheen “Het Feest Zonder Fruit – Unplugged”, die live is opgenomen met publiek in een rokerig café in hun home-town Volkel. Dit album vormde de basis van de succesvol verlopen theatertour eind 2002 en begin 2003.

Daarna wist de Band Zonder Banaan

de aandacht op zich te vestigen met een ludieke actie ter promotie van hun volgende cd ‘De Muur’. Plaats van handeling was het benzinestation De Lucht langs de A2. Hier waren, tijdens een live optreden op de parkeerplaats, de nieuwe cd’s uit de snackmuur te trekken. In mei 2005 presenteerde zij hun nieuwste album ‘Kroonjuweel’ in een bomvol 013 in Tilburg. Nu trekken ze door het land met hun totaal vernieuwde show waar ze op koninklijke wijze de nieuwe nummers van de bühne laten knallen. Komt dat zien…!

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button