Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Babbette boeken

Babbette boeken

Babbette boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Babbette of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Op een mooie zomerse dag in 1986 werd Babbette geboren in Vlaanderen, ze groeide op in een warm arbeidersgezinnetje omringd door lieve ouders en een schatttige zus. Ze studeerde voor kapster, maar besloot op haar achttiende aan de slag te gaan als kassierster in een groot warenhuis. Goed gezind als ze elke dag was, neuriede ze vrolijk deuntjes terwijl de klanten aanschoven aan de kassa.

Op een zwoele zomerse dag ontmoette ze een man aan haar kassa, hij bleek producer te zijn. Betoverd door haar leuke melodietjes, nodigde hij haar uit in zijn studio. Een beetje onwennig aan al die vernuftige apparatuur, deed ze een stemtest. Haar vrolijkheid, spontaniteit en sensualiteit vielen direct op en een demo werd opgenomen. Het opgewekte en sensuele nummer werd definitief opgenomen en zo werd de zangeres Babbette herboren. Ze zocht een vrolijke outfit uit en nam samen met een team een videoclipje op. “Mijn kont in ’t zand” is haar allereerste single en gebeten door de microbe werkt ze nu al aan een leuk vervolg.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button