Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Antoin Peeters boeken

Antoin Peeters boeken

Antoin Peeters boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Antoin Peeters of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Journalist Antoin Peeters is sinds 2015 de vaste presentator van het RLT Nieuws. Antoin Peeters werkte 15 jaar als verslaggever en van 2012 ook als verslaggever van het Koninklijk Huis. Antoin kan als dagvoorzitter, discussieleider en presentator op bijeenkomsten met zeer uiteenlopende onderwerpen worden ingezet. Zijn ervaring als verslaggever zorgt ervoor dat hij snel doch professioneel kan schakelen terwijl zijn warme persoonlijkheid alle aanwezigen op hun gemak stelt.
In 2001 trad Antoin in dienst bij RTL Z als verslaggever/presentator. Een jaar later startte hij in dezelfde functie bij RTL Nieuws. Begin 2012 werd bekend dat hij Sandra Schuurhof opvolgt in de functie van Verslaggever van het Koninklijk Huis. Tevens presenteerde hij de zondag uitzendingen van het RTL Nieuws, in afwisseling met Daphne Lammers. Daarnaast viel hij regelmatig in voor de nieuwslezers van het Half Acht Nieuws en incidenteel voor de nieuwslezers van RTL Z en het Ontbijtnieuws. Vanaf eind mei 2015 is Antoin Peeters de nieuwe vaste presentator van het RLT Nieuws van 19.30 uur. De presentator volgt daarmee Rick Nieman op.

Antoin Peeters studeerde Journalistiek in Tilburg en Media & Cultuur in Rotterdam. Hij begon zijn carrière als verslaggever bij Stadsomroep Venlo toen ze daar een journalist zochten die de rechtszaak van De Bende van Venlo wilde verslaan. Daarna werkte hij bij de regionale omroepen Omroep Limburg en RTV West.

In 2006 was Antoin Peeters genomineerd voor de Philip Bloemendal Prijs; een prijs voor talentvolle jonge radio- en televisiemakers. In november 2008 deed hij verslag van de Amerikaanse Presidentsverkiezingen in Chicago en in navolging daarop was hij in januari 2009 ook aanwezig bij de inauguratie van Barack Obama in Washington.

Hij geeft tegenwoordig ook lezingen over zijn ervaringen als Koninklijk Huis  verslaggever. Aan de hand van veel foto’s en filmpjes vertelt hij over zijn avonturen tijdens staatsbezoeken en legt hij regelmatig de link met en naar het bedrijfsleven.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button