Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Anna Drijver boeken

Anna Drijver boeken

Anna Drijver boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Anna Drijver of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Anna Drijver (Den Haag, 1 oktober 1983) is een Nederlands actrice, model, schrijfster en zangeres. In haar vrije tijd doet zij aan klassiek ballet.
Drijver volgde het gymnasium en werkt sinds haar veertiende als model. Ze heeft in 2003 in Goede tijden, slechte tijden gespeeld, had een hoofdrol in de BNN-televisieserie Bitches en was in 2005 te zien in de films Flirt en Het Schnitzelparadijs (cameo in disco). Ze studeerde in 2008 af aan de Amsterdamse Toneel en Kleinkunst Academie.

In 2008 speelde zij een hoofdrol in de film Bride Flight, waarvoor zij zeer lovende kritieken ontving. In datzelfde jaar vertolkte Anna Drijver de rol van Aphrodite (godin van de liefde) in de Nederlandse versie van het computerspel God of War III.

Sinds 2009 vertolkt zij een rol in de televisieserie De Co-assistent. In de film Komt een vrouw bij de dokter, gebaseerd op het gelijknamige boek van Kluun, speelde Anna Drijver de rol van Roos. In datzelfde jaar speelde ze in de telefilm Stella’s oorlog de rol van Sita.

In 2010 speelde Anna Drijver in de mini-televisieserie Bellicher; de Macht van meneer Miller de rol van Kirsten. Sinds dat jaar heeft ze een rol in De vloer op van de Humanistische Omroep. Op het witte doek speelde ze in de Nederlandse remake van de Vlaamse film Loft de rol van Ann Marai.

Anna Drijver is ook toneelactrice – onder meer speelde ze in Buitengewoon binnen, in Uitgedokterd en in 90 minuten. In 2010 speelde ze in de voorstelling Niet zo bedoeld.

Anna is in 2010 ambassadeur geworden voor de Ubuntu Theatre Organisation. In datzelfde jaar verscheen een lied genaamd Wat doe je dapper – ze zong dat samen met Diggy Dex. In 2010 schreef Anna Drijver haar eerste roman, getiteld Je blijft.

In 2011 was ze een van de kandidaten van Wie is de Mol? Later dat jaar werd zij onderscheiden met de Gouden Notekraker voor de meest opvallende, artistieke dan wel smaakmakende televisie-uiting van het afgelopen seizoen.

In 2012 speelde Drijver in het toneelstuk Rain Man, gebaseerd op de gelijknamige film. Ze vertolkte de rol van Susan, de vriendin van Charlie Babbitt. Daarnaast schrijft Anna samen met Hanna Bervoets voor het tijdschrift Viva de column “Anna en Hanna” waarin ze samen actualiteiten bespreken.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button