Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Ann van Elsen boeken

Ann van Elsen boeken

Ann van Elsen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ann van Elsen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Van Elsen kwam in het nieuws toen ze weigerde de verkiezing van Miss World in Nigeria bij te wonen. Ze deed dit samen met een aantal andere missen als protest tegen de doodstraf voor Amina Lawal, die veroordeeld was tot steniging wegens een zwangerschap zonder gehuwd te zijn. Volgens organisatrice Müller ging ze niet omdat ze bij haar vriend wou blijven. Het kwam nooit echt meer goed tussen Van Elsen en Müller daarna.

Ze deed diverse tv-opdrachten, onder meer bij de televisiezenders TV1 en VT4. Ze is voor die laatste actief als omroepster. In het verleden presenteerde ze programma’s als Supertalent In Vlaanderen en Summerdate.

In 2006 reikte ze in het programma Studio 1 op zondag in het Koning Boudewijnstadion de prijs uit aan de winnaar van Pinanti is Pinanti, Désiré Mbonabucya. Ze droeg een voetbaloutfit en toonde haar technische voetbalcapaciteiten aan de camera’s.

Van Elsen gaf in december 2007 toe dat ze voor Playboy-magazine zou poseren, dit terwijl ze jarenlang volhield dat ze nooit naakt zou gaan. De editie met Van Elsen kwam in januari 2008 uit. Van het bedrag dat Playboy aan haar betaalde, ging € 30.000 naar Music For Life (2007).

Van Elsen ging in januari 2008 aan de slag bij Radio Donna voor het programma ‘Sunday Match’. Ze presenteerde het tussen 20.00u en 23.00u. Na de oprichting van MNM (5 januari 2009) presenteert ze samen met Dave Peters “De Ann & Dave Show”. In de zomer van 2010 staat ze geprogrammeerd met een eigen programma van 9 tot 13 uur (afwisselend met Elke Vanelderen).

In 2009 nam ze deel aan de eerste aflevering van Hole in the Wall.

Vanaf september 2010 is ze weer volop te zien op VT4. Ze presenteert De Inrichters, een programma over koppels die het niet over de inrichting van hun huis eens geraken. Ze zal ook te zien zijn in de docusoap Mama’s mooiste, waarin haar bevallig gefilmd werd. Door deze bezigheden zal ze tijdelijk niet meer voor MNM werken. De Ann & Dave Show komt bijgevolg minstens tijdelijk niet meer terug.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button