Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Anita Witzier boeken

Anita Witzier boeken

Anita Witzier boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Anita Witzier of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Anita Witzier werd geboren op 10 november 1961. Als enig kind is zij getogen in Groot Ammers, een klein dorp in de Alblasserwaard. Na de middelbare school, zwerft Anita enkele jaren rond op de universiteit. In deze periode werkt ze gedurende een seizoen mee aan het programma ‘Tineke’ (toen nog bij Veronica). In 1988 verschijnt Anita op de beeldbuis als omroepster bij Veronica, en werkte daarnaast ook op de afdeling personeelszaken. Later presenteerde ze TV-programma’s als ‘Veronica Reisgids’, ‘Lucky Lotto Live’ en ‘Veronica Goes…’

Anita Witzier boeken voor een evenement

Anita Witzier is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Anita Witzier. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Anita Witzier

In 1996 maakte Anita Witzier de overstap naar de KRO. Ze presenteerde eerst ‘De Aso-show’ en daarna o.a. ‘Tien voor Taal’, ‘Hints’, ‘Niet Geschikt voor Uitzending’, ‘De Nationale opvoedtest’, ‘Blootgewoon’. Al vanaf 1997 presenteert ze het populaire en ontroerende programma ‘Memories’.

Sinds 2005 reist Anita voor ‘Memories Tour D’amour’ elke zomer met haar gasten in de Memories VIP-bus door Europa op zoek naar nooit vergeten vakantieliefdes.

In 2007 won Anita Witzier de Zilveren Televizier-Ster, de publieksprijs voor beste vrouwelijke televisiepersoonlijkheid van het jaar. Verder is ze ambassadeur van zowel Hulphond NL als het Nationaal Reuma Fonds. Voor haar werk voor het Reuma Fonds is ze in 2011 geridderd in de Orde van Oranje-Nassau, in aanwezigheid van Koningin Beatrix, beschermvrouwe van het fonds. Ook heeft ze een column in het weekblad Margriet.

Naast haar televisiewerkzaamheden is Anita Witzier een veelgevraagde dagvoorzitter en presentatrice voor uiteenlopende (bedrijfs) evenementen.

Foto: KRO

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button