Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Anastacia boeken

Anastacia boeken

Anastacia boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Anastacia of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Anastacia komt uit een muzikale familie. Haar vader was zanger in het nachtclubcircuit. Haar moeder is actrice en ze heeft gewerkt in muziektheaters en op Broadway. Ze heeft gestudeerd in Manhattan, waar ze samen met haar moeder heen was verhuisd nadat ze gescheiden waren.

Anastacia werd een bekend gezicht

bij Club MTV waar ze een aantal nummers danste. In de nachtclub liep ze zomaar een producer tegen het lijf en ze kreeg een platencontract. De producers legden op wat ze moest zingen, maar het werd een flop.

In 1998

zorgde haar manager ervoor dat ze mee kon doen bij MTV ‘The Cut’ en ze kwam in de finale en dat leverde een platencontract op bij Epic Records / Sony Music. Haar eerste CD, Not that kind uit 2000, werd meteen een succes. Haar hit I’m outta love werd haar grote doorbraak. Haar tweede CD, Freak of nature (2001), werd ook een hit. in 2002 zong zij het lied Boom, dat was de FIFA WORLD CUP official song. Anastacia kent niet alleen voorspoed. Al sinds haar jeugd heeft ze een darmziekte (de ziekte van Crohn). In 2003 werd bij haar borstkanker vastgesteld. Ze overwon het en in 2004 keerde ze weer terug met een derde, zeer succesvolle CD, Anastacia en een wereldtournee. Ze richtte een fonds op, ten behoeve van jonge vrouwen met Borstkanker. Haar ‘coming-out’ met deze ziekte is naar maatstaven van de V.S. een regelrecht doorbreken van het taboe op kanker. Ze is hiermee een voorbeeld voor velen.

Halverwege 2005

zong ze op Everything burns, de eerste solosingle van Ben Moody, de ex-gitarist van Evanescence. Aan het eind van 2005 bracht ze haar eerste greatest hits album uit: Pieces of a Dream: Best Of met daarop een duet met Eros Romazzoti. Haar nieuwe dvd Live at Last is op 27 maart uitgekomen.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button