Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Akwasi boeken

Akwasi boeken

Akwasi boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Akwasi of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Akwasi Owusu Ansah, bekend van hiphop formatie Zwart Licht, maakt voor zijn soloalbum een reeks liedjes, gebaseerd op het oeuvre van de Nederlandse zanger Bram Vermeulen.

In april 2014 verscheen het mini-album ‘Daar Ergens’ van Akwasi. Het is een voorproefje op het gelijknamige album dat in het najaar van 2014 uit kwam. Het album is een ode aan Bram Vermeulen, die in 2004 overleed. Bij het mini-album is een voorstelling ontwikkeld in samenwerking met Likeminds en hulp van Atelier Oerol. Deze voorstelling was te zien op alle dagen van het Oerol Festival in 2013.

Akwasi wordt op ‘Daar Ergens’ bijgestaan door Rob Dekay. Van het album – dat werd geproduceerd door ‘Drummakid & Esco’ – verschenen reeds de singles Een Wedstrijd’,  ’Spijt’ en ‘Pauline’.

Akwasi Owusu Ansah is een verhalenverteller. Of hij dat nu doet in een rap, gedicht of televisieprogramma: hij wil inspireren, fascineren en prikkelen. Met woorden. Akwasi is een creatieve duizendpoot. Een archetype met het adagium: wees liever een eersterangs versie van jezelf dan een tweederangs versie van iemand anders. Akwasi is autonoom en onafhankelijk, getuige zijn eigen label Neerlands Dope en productiebedrijf NEED Vision.

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button